Nieuwe fragmenten

Bekijk volledige afleveringen

Seizoen 26

Seizoen 20

Ontdek de webshop van VDB Fashion

Rudi en Hanne hebben een selectie gemaakt van hun favoriete looks en die kan je nu zelf thuis bestellen via de gloednieuwe webshop van VDB Fashion.

Klik hier en neem een kijkje op www.vdbfashion.be.

  • Mieke krijgt van Evy foto's van voor haar geheugenverlies. Ze wil ze samen met Niko bekijken. Benny is opnieuw gemotiveerd nadat hij een defect aan de verwarming bij Fashion heeft hersteld. Marie bezoekt Lars in zijn kantoor. Ze heeft verrassend nieuws voor hem...

  • Rudi en Zjef proberen Niko en Mieke terug samen te brengen. Lars wordt geconfronteerd met dringende problemen bij Fashion. Benny is misnoegd omdat hij geen appreciatie krijgt van Alfons. Louise doet er alles aan om Cédric op te beuren, maar ze bereikt het tegenovergestelde.

  • Rudi is ervan overtuigd dat Niko wel degelijk nog iets voor Mieke voelt. Wils stelt Lars voor een keuze. Hanne worstelt met schuldgevoelens. Guido blijft zich verzetten tegen de situatie tussen Jan, Viv en Linda.

  • Viv heeft het gehad en uit haar frustraties tegenover Jan. Ook Lars hakt een moeilijke knoop door, tot Simon een vreemde ontdekking doet. Lars besluit Marie te contacteren, op aanraden van Amélie. Louise zoekt hulp bij Hans en heeft een openhartig gesprek met hem.

  • Simon probeert de situatie bij Fashion te redden en komt onverwacht uit de hoek. Louise confronteert Cédric met zijn daden. Alfons wil Benny laten zien dat hij wel trots is op zijn zoon. Linda gaat kapot aan de situatie met Jan. Evy en Stan willen er een artikel aan wijden.

  • Lars wil eerlijk zijn ten opzichte van Wils. Véronique probeert hem tegen te houden. Linda houdt de schijn op voor Jan. De kinderen beseffen dat ze er onderdoor gaat. Faroud merkt op dat Leen er ziek uitziet. Mieke vindt in een kast haar echtscheidingspapieren terug.

  • Mieke is in de war door haar gevoelens. Louise probeert Cédric te overtuigen om een gesprek aan te gaan met de psycholoog. Jenny duikt na haar vakantie extreem welgeluimd op bij Fashion. Guido polst bij zijn moeder of ze de situatie tussen Jan en Viv wel aankan.

  • Niko organiseert een afspraakje met Mieke. Emma ontmoet een vreemde, griezelige klant in de Foodbar. Evy maakt zich zorgen over de lage bezoekersaantallen op Localscoop. Voor Stan verzwijgt ze dat ze een jobaanbod kreeg van een grote krant. Emma overtuigt Guido om de situatie tussen zijn ouders los te laten. Véronique krijgt schokkend nieuws te horen.

Webisodes

Personages

Over Familie

In 'Familie' wordt het wel en wee van de familie Van den Bossche en hun familiebedrijf gevolgd. Oorspronkelijk hadden de Van den Bossches een elektronicabedrijf, maar ondertussen leidt de familie ook een holding waarin een confectieketen en enkele broodjeszaken zijn opgenomen. Maar ook de persoonlijke levens van de Van den Bossches worden op de voet gevolgd. Bomma Anna en al haar kinderen en kleinkinderen maakten doorheen de tijd al heel wat mee en het ziet er niet naar uit dat hun levens binnenkort wat rustiger zullen worden.

Alle afleveringen van Familie kan je hier volledig gratis herbekijken.

Extra

Volg ons op social