Wat Als?

Wat Als?

Wat als Barbie een echte vrouw was?
Wat als dokters praten zoals ze schrijven?
Wat als moderne dans toegankelijker was?
Wat als justitie mee was met z'n tijd?
Wat als Beethoven Elise niet kon uitstaan?

De comedy show 'WAT ALS?' sleurt je mee in een nieuwe realiteit, in het leven zoals het nét niet is. Nu eens compleet van de pot gerukt, dan weer beangstigend realistisch. Elke sketch is het antwoord op een hypothetische vraag. Elke vraag begint met 'Wat Als'. 'WAT ALS?' is een rollercoaster aan sketches, met slechts één zekerheid: er zijn geen zekerheden meer.

Vergeet je vertrouwde realiteit, vergeet alles wat je kent.
'WAT ALS?' is the end of the world as we know it.

Meer over Wat Als? 55 artikels

"Wat Als?" bekroond met Comedy Award

Gisteren, zondag 8 december 2013,  werden in het Zwitserse Montreux de Comedy Awards uitgereikt, de enige internationale Awards-show die zich enkel focust op tv-comedy. Zowel Lang Leve als WAT ALS? waren genomineerd voor een Award.

WAT ALS? (What if?) van productiehuis Shelter was genomineerd in de categorie ‘Best Sketch Show’ en sleepte de overwinning in de wacht. Het programma gaf hiermee medegenomineerden Cardinal Burns (UK), Twist The Sketch Comedy (Zwitserland) en Funny Gals (Oekraïne) het nakijken.

'Wat Als?' genomineerd voor Emmy-Award

Na de Emmy-Award voor ‘Benidorm Bastards’ heeft productiehuis Shelter nu ook een nominatie op zak voor het programma ‘Wat als?’. Medegenomineerden in de categorie Comedy zijn Absolutely Fabulous, The Invisible Woman en Spy.

'Wat Als?' wint internationale prijs

‘Wat Als?’ heeft vandaag zijn nominatie voor een Comedy Award op het BANFF World Media Festival in Canada weten te verzilveren. Na de nominatie voor de Rose D’Or van ‘Wat Als?’, de twee Gouden Rozen, een Emmy en tal van andere awards voor ‘Benidorm Bastards’, valt het productiehuis Shelter nu dus ook met ‘Wat Als?’ internationaal in de prijzen.

Wat als je een relatie had met je gynaecoloog?

79805 keer bekeken
01:13

De bloopers van aflevering 8!

34265 keer bekeken
01:36

Wat als je de mop van ver zag afkomen?

53890 keer bekeken
01:09

Wat als bakkers paranoïde waren?

41440 keer bekeken
02:51

Wat als criminelen meer begrip kregen?

34423 keer bekeken
01:55

Volg vtm