Met Vier in Bed

ma - do
20.40

Met Vier in Bed

De zomer, die wordt bij VTM naar goede gewoonte ingezet met een heerlijk relaxerend vakantiegevoel, nu en dan een stevige dosis zon en flink wat cultuur, lekker eten en pure ontspanning. Het startschot van die zomer wordt al gegeven op maandag 27 mei 2013, met een nagelnieuw Met Vier in Bedseizoen.

Opnieuw worden bed & breakfasts uit binnen- en buitenland nauwlettend onder de loep genomen en gekeurd. Vier koppels die zelf een B&B uitbaten, verblijven een dag en een nacht in het gastenverblijf van hun collega’s en geven een beoordeling. Ze hebben aandacht voor zowel de accommodatie, het onthaal, de streek en zelfs de bezienswaardigheden. Ieder koppel vertaalt zijn appreciatie in de vorm van ‘bedjes’, die worden uitgedeeld op een schaal van 1 tot 5. De B&B die het grootste aantal bedjes in de wacht sleept, wordt uitgeroepen tot winnaar van de week.

Naast de 28 binnenlandse vakantieadresjes worden ook 24 buitenlandse B&B’s aangedaan, die stuk voor stuk het ontdekken waard zijn. Van Frankrijk, over Spanje en Portugal tot Italië: overal zetten gastvrije Belgen de deuren van hun gastenverblijf open. Zijn de bedden goed? Is er voldoende cultuur op te snuiven? Hoe ziet het ontbijt eruit? En bezorgen de eigenaars hun gasten een warm gevoel? Niets wordt over het hoofd gezien.

Anders dan vorige seizoenen worden er dit jaar ook andere vormen van toerisme aangesneden, tijdens de binnenlandse themaweken. Hoe runnen Vlamingen bijvoorbeeld een camping? Betekent een overnachting op een boerderij totale ontspanning in harmonie met de natuur? Wat kunnen gasten verwachten wanneer ze een verblijf in een kasteel boeken of wanneer ze een gastronomisch weekend reserveren? Je ontdekt het in Met Vier in Bed.

De eerste vier bed & breakfasts komen vanaf 27 mei 2013 gedurende twee weken aan bod op maandag en donderdag. Vanaf 10 juni 2013 tot het einde van de zomer vormt Met Vier in Bed opnieuw een dagelijkse afspraak, met uitzendingen van maandag t.e.m. donderdag.

Meer over Met Vier in Bed 736 artikels

Schrijf je in voor 'Met Vier in Bed'

Ben je ook trots op je B&B, vakantiehuis of familiaal hotel in binnen-of buitenland? Wil je je levenswerk in de kijker zetten of kan je nog nuttige tips gebruiken? 

Villa Roma (Gert en Annet)

In Durbuy, baten Nederlanders Gert en Annet hun B&B Villa Roma uit. Ze zijn hier eerder toevallig beland, na een motorritje over de grens.

Zalige, ruime bedden

Na een heerlijke nacht is het voor de gasten tijd om wakker te worden. De bedden waren zalig en ruim, waardoor iedereen met een goed humeur aan de dag kan beginnen.
1194 keer bekeken
01:01

Zal Annet nog uit het bad geraken?

De gasten verkennen de kamers in B&B Villa Cambo. De sfeer zit er alvast in, bij iedereen kan er wel een grapje af. Annet vreest dat ze niet meer uit het bad zal geraken, maar gelukkig staat de tillift in de garage.
671 keer bekeken
01:17

Een intieme groepssfeer

Dave vertelt het ingrijpende verhaal over zijn wiellercarrière. De gasten leven enorm met hem mee en dit zorgt voor een intieme groepssfeer.
833 keer bekeken
01:34

Gert en Annet spelen een spelletje

Gert en Annet besluiten om een spelletje te spelen op hun kamer, maar helaas zijn de pionnen zoek. Ondertussen leert Tom de geiten enkele kunstjes.
334 keer bekeken
01:07

"Wie heeft er gezegd dat ik valsspeel?"

Hoewel de gasten zeer competitief ingesteld zijn, is er ook ruimte voor veel plezier tijdens het minigolfen. Mark speelt het spel het liefst zo eerlijk mogelijk, deelnemen is immers belangrijker dan winnen.
526 keer bekeken
01:48

Villa Cambo (Evy en Dave)

De vrolijke Evy en ex-wielrenner Dave baten samen de B&B Villa Cambo uit in Grandhan.

Volg vtm