Nieuwsbrief

Waarom een nieuwsbrief?

Via onze nieuwsbrief blijf jij elke dag steevast op de hoogte van wat er nieuw is bij VTM. Nieuwe programma's, afleveringen of fragmenten... Jij hoeft er alvast niets van te missen! Verder selecteren we ook elke keer wat nieuwsfeiten van VTM NIEUWS, waardoor je niet enkel mee bent met het reilen en zeilen van onze zender, maar ook steeds met de actualiteit in het algemeen. En als kers op de taart: exclusieve extra's! Leuke wedstrijden, exclusieve video's, nieuwe functionaliteiten van de app, ... Elke werkdag komt het jouw richting uit.

Ben je geïnteresseerd? Dan kan jij je hieronder inschrijven op onze nieuwsbrief. Het enige dat je daarvoor hoeft te doen, is de nodige gegevens aanvullen. Uitschrijven kan steeds via een link onderaan elke nieuwsbrief. En wees gerust, we delen je gegevens ook nooit met anderen.

Wat zijn de voordelen?

Wij bundelen voor jou al het entertainment in een korte mail. Nieuwsfeiten, afgewisseld met exclusieve video's en leuke extra's, komen dagelijks in jouw mailbox terecht. Maar jij hebt nog steeds in de hand wat je ermee doet. Bekijk wat je wil bekijken en lees wat je wil lezen. De keuze is volledig aan jou. Wij zorgen er gewoon voor dat je niets hoeft te missen!

  • Alle info over nieuwe programma’s, acties en evenementen
  • De belangrijkste nieuwsfeiten en exclusieve extra’s
  • Gratis én zonder reclame