Familie

ma-vrij
19.55

Familie

Meer over Familie 1811 artikels

De wraak van Delphine

Delphine is erg prikkelbaar door de dreigementen van Bernard. Wanneer ze zich volledig in het nauw gedreven voelt, dreigt de situatie helemaal uit de hand te lopen...
2230 keer bekeken
00:20

Jan staat voor een dilemma

Net wanneer Jan zijn laatste klanten heeft bediend, stapt Koen Daelman het café binnen. Hij benadert Jan met het voorstel om voor geld te pokeren in de Jan & Alleman, iets waar Jan eerst goed over moet nadenken.
1021 keer bekeken
02:43

"Ik ben nogal stil van aard"

Mathias en Delphine krijgen bezoek van Bernard. Mathias ziet hem al volledig zitten als tussenpersoon voor hun bio bedrijf. Delphine zwijgt ondertussen in alle talen over haar eerdere ontmoetingen met Bernard.
1898 keer bekeken
01:04

"Het is spannender voor geld!"

Zjef belandt in de Jan & Alleman aan een tafel waar stiekem voor geld wordt gepokerd. Na afloop van het spel wordt Zjef uitgenodigd om nog een keer met dit gezelschap af te spreken. Is Zjef een pokertalent in wording?
1409 keer bekeken
01:03

"Ik vind dat er dik over"

Evy voelt zich niet goed bij Andreas' sensatiezucht en maakt duidelijk dat dit niet de manier is waarop ze wil werken. Evy en haar vrienden zijn niet akkoord met de manier waarop Andreas haar schrijfwerk herwerkt heeft.
1858 keer bekeken
01:04

"Aan de mama valt niets te verbeteren"

Stefanie heeft al goed geoefend voor haar auditie filmgrime bij de dames van de breiclub, Vandaag zoekt ze nieuwe proefpersonen binnen haar eigen familie. Benny geeft al meteen verstek, wordt Arno haar volgende 'slachtoffer'?
1913 keer bekeken
00:58

"Wie wordt het eerste slachtoffer?"

De vrouwen zetten de jarige Linda in de bloemetjes. Stefanie vertelt met trots dat ze is geslaagd voor haar examen filmgrime. Met de auditie in het vooruitzicht willen de andere dames niets liever dan voor proefkonijn spelen.
2664 keer bekeken
01:30

"Als ge dan uit dat ijsbad komt..."

Benny is zenuwachtig voor het bezoek aan het wellnesscentrum samen met Liesbeth. Zijn dochter Stefanie vindt er niets beter op dan haar papa eens goed te plagen.
7454 keer bekeken
01:45

Volg vtm