Bekijk volledige afleveringen

Nieuwe fragmenten

Familie programma info

In 'Familie' wordt het wel en wee van de familie Van den Bossche en hun familiebedrijf gevolgd. Oorspronkelijk hadden de Van den Bossches een elektronicabedrijf, maar ondertussen leidt de familie ook een holding waarin een confectieketen en enkele broodjeszaken zijn opgenomen. Maar ook de persoonlijke levens van de Van den Bossches worden op de voet gevolgd. Bomma Anna en al haar kinderen en kleinkinderen maakten doorheen de tijd al heel wat mee en het ziet er niet naar uit dat hun levens binnenkort wat rustiger zullen worden.

Alle afleveringen van Familie kan je hier volledig gratis herbekijken.

  • Inspecteur Mortier drijft het tempo van zijn onderzoek op wanneer blijkt dat Niko is ontsnapt en hij start met een reeks huiszoekingen. Liesbeth krijgt bezoek van Arno. Patrick maakt Agnes duidelijk dat hij geen afstand wil nemen van zijn dochter en Benny. Peter en Véronique hebben een moeilijk gesprek met de CEO van 9House.

  • Mortier gebruikt Mieke als lokaas om Niko te klissen. Hanne keert terug naar haar oude job bij Fashion. Voor Quinten heeft ze bovendien een bijzondere verrassing in petto. Faroud organiseert een Suikerfeest in de Jan & Alleman. Emma's hoofd staat niet naar feesten. Ze kijkt op tegen een zware tweede zit en gaat opnieuw in de clinch met haar vader.

  • Rudi probeert zijn vrienden duidelijk te maken dat niet Simon, maar June Mieke omver heeft gereden. Evy en Hanne weten zich geen houding te geven in de buurt van Simon, die opnieuw aan de slag is bij Fashion. Emma heeft een goed gesprek met Linda. Niko blijft zijn onschuld uitschreeuwen en gaat tot het uiterste om dat te bewijzen. Peter en Véronique krijgen een koude douche.

  • Niko blijft met zijn hoofd bij Mieke en vraagt Rudi om in de brouwerij te blijven werken. Bij Fashion maakt het personeel kennis met Lars Dewulf. Geen onbekende voor Véronique, zo blijkt. Guido vindt dat Emma het moet bijleggen met haar vader. Agnes voelt zich eenzaam.

  • Benny, Liesbeth en Patrick trekken opnieuw in bij Agnes, die dolgelukkig is. Wanneer ze haar verbouwingsplannen voorlegt, staat iedereen echter perplex. Emma is van plan om de ruzie met haar vader bij te leggen. Tot er zich nieuwe verwikkelingen voordoen... Lars kondigt grote veranderingen aan bij Fashion. Evy vreest dat Stan voorgoed de gevangenis zal invliegen.

  • Emma en Guido zijn razend op Evy. Ze willen Stan aangeven bij de politie. Véronique voelt zich buitengesloten door Lars, Simon en Peter. Een krantenartikel brengt bovendien de herinnering aan de verkrachting opnieuw naar boven. Ook Liesbeth voelt zich niet goed in haar vel.

  • Mieke heeft last van doorligwonden. Leen vreest dat haar zus pijn lijdt en vraagt zich luidop af of het leven van Mieke niet nodeloos wordt gerokken. Evy maakt zich zorgen over de toekomst van Stan. Bij Fashion krijgt ze een positieve boost van Lars. Véronique voelt zich gepasseerd. Emma wil zichzelf verdedigen in de rechtbank, maar Rudi brengt haar aan het twijfelen.

  • Leen heeft een aanvaring met Niko en Jan. Anna schiet haar ter hulp. Ook Evy en Emma leggen hun ruzie bij. Mortier en Ruth vinden Evy's manuscript en voelen haar aan de tand over Stan. Véronique wil Fashion opnieuw in handen krijgen en vraagt Peter om hulp. Evy krijgt onverwacht bezoek...

Ontdek de webshop van VDB Fashion

Rudi en Hanne hebben een selectie gemaakt van hun favoriete looks en die kan je nu zelf thuis bestellen via de gloednieuwe webshop van VDB Fashion.

Klik hier en neem een kijkje op www.vdbfashion.be.

Personages

Extra

Volg ons op social