Nieuwe fragmenten

Bekijk volledige afleveringen

Ontdek de webshop van VDB Fashion

Rudi en Hanne hebben een selectie gemaakt van hun favoriete looks en die kan je nu zelf thuis bestellen via de gloednieuwe webshop van VDB Fashion.

Klik hier en neem een kijkje op www.vdbfashion.be.

De Zaak Bart

  • Véronique triomfeert na de bekendmaking van Peter. Ook Stefanie heeft Simon iets te vertellen. Voor June breekt een belangrijk moment aan. Hanne vertelt Zjef het ware verhaal over Rudi. In het atelier werd opnieuw ingebroken. Jan ziet zich genoodzaakt te stoppen met de verkoop van Niko's bier.

  • Simon maakt Stefanie duidelijk dat hij zich kandidaat wil stellen voor het CEO-schap. Véronique is van haar melk door deze onverwachte kandidatuur. Zjef gaat Rudi opzoeken. Niko scoort bij Mieke. Het komt tot een confrontatie tussen Cédric en Simon.

  • June probeert voor een waterdicht alibi te zorgen. Freddy besluit een overnachting te boeken in de B&B van Mieke. Simon wil Véronique overhalen om zich terug te trekken als kandidaat-CEO. Wanneer hij Junes stem probeert te ronselen, eist zij de functie van financieel directeur op. Agnes beschuldigt Cédric van diefstal.

  • Freddy wil maar twintig procent van de factuur betalen na zijn verblijf in de B&B van Mieke. De situatie leidt tot spanningen tussen Mieke en Niko. Véronique is oververmoeid en moet rusten. June doet een onthutsende vaststelling.

  • Véronique en Cédric strijken de plooien glad. Liesbeth is de discussie over de diefstallen in het atelier spuugzat. Agnes en Patrick blijven echter hun vermoedens hebben. Véronique raadt Simon aan om zich terug te trekken uit de race naar het CEO-schap. Of hij die raad zal opvolgen, is nog maar de vraag. Mathias vindt dat Véronique haar gezondheid verwaarloost, maar krijgt geen vat op haar.

  • Ook Mathias vermoedt nu dat Cédric de waardevolle voorwerpen van Patrick gestolen heeft, tot ergernis van Véronique. In de B&B van Mieke lopen de annulaties binnen na de vernietigende recensie van Freddy. Mieke denkt aan opgeven, maar dat is buiten Niko gerekend. Cédric blijft Stefanie het hof maken. Stan krijgt alarmerend nieuws. Mathias wil Véronique tegen zichzelf beschermen, maar dat wordt hem niet in dank afgenomen.

  • Bij VDB is de nieuwe CEO bekend en dat heeft zo zijn gevolgen: in heel het bedrijf heerst onrust. Tussen Leen en Linda heerst een koude oorlog. Leen vindt dat Linda zich te veel bemoeit met de opvoeding van Arthur en verliest haar laatste beetje geduld. Anna besluit Peter eens goed op de rooster te leggen. June dient klacht in.

  • Mathias vecht tegen de drang om Véronique te bellen. Agnes raadt hem aan om toch actie te ondernemen. Leen is Linda's bemoeienissen beu. Faroud wil haar helpen en bereidt samen met Mieke een geheimzinnige verrassing voor. In de brouwerij en B&B van Niko en Mieke gaat alles nog steeds niet van een leien dakje. Mieke laat de schouders hangen, maar Niko bruist van de ideeën. Stan wordt verhoord door de politie.

Personages

Extra

Volg ons op social