The Voice van Vlaanderen

The Voice van Vlaanderen

Een unieke en pure stem die je omverblaast, daar draait het om in 'The Voice van Vlaanderen'. Koen Wauters is opnieuw van de partij als coach en krijgt het gezelschap van nieuwkomers Axelle Red, Bent Van Looy en Regi. Ze hebben alle vier 1 doel voor ogen: na 6 Blind Auditions zullen ze elk 12 talenten geselecteerd hebben voor hun team, die ze weken lang zullen begeleiden in hun prille muziekcarrière.

Meer over The Voice van Vlaanderen 1197 artikels

Herbeleef het Voice-parcours van Tom

Van Blind Audition tot Finale, herbeleef hier de impressionante weg die Tom aflegde richting overwinning!

Backstage: Herbeleef Toms overwinning van achter de schermen!

Ook tijdens de grote finale filmden wij alles wat achter de schermen gebeurde. Unieke beelden die je nooit op tv zal zien!
8818 keer bekeken
02:27

EXCLUSIEF: De eerste reactie van Tom na zijn overwinning!

Sean gaat Tom om een eerste reactie vragen!
20647 keer bekeken
01:32

TOM IS THE VOICE VAN VLAANDEREN!

Het verdict is gevallen. Jullie kozen Tom als Voice van Vlaanderen!

"Tom is een echte frontman geworden"

Wat een transformatie heeft Tom ondergaan tijdens deze editie van The Voice! Waar hij tijdens de audities nog ietwat onhandig op het podium stond, staat hij er nu sterk in zijn schoenen en zingt hij met het grootste gemak. Hij brengt het nummer 'Out of the Game' van Rufus Wainwright.
30446 keer bekeken
02:22

Tom zorgt voor kippenvel

Tom geeft zich helemaal in zijn laatste optreden en hij pakt de zaal helemaal in. Hij kiest voor hetzelfde nummer waarmee hij in de blind auditions de jury kon overtuigen, 'Karma Police' van Radiohead. Alleen staat hij deze keer veel zelfzekerder op het podium, een zeer sterke prestatie!
58547 keer bekeken
02:34

Laura doet een gooi naar de overwinning

Ze kiest opnieuw voor het nummer 'Happy' van Pharell Williams. Wat Laura het liefst doet is zingen én dansen op een podium en bij dit nummer kan ze haar volledig laten gaan. Ze straalt weer veel energie uit en dat werkt zeer aanstekelijk!
35941 keer bekeken
02:22

Family of the Year vereert The Voice met een bezoek

Koen & Jo zijn vanavond niet de enige twee broers die samen op het podium staan. Terwijl de stemmen geteld worden brengt Family of the Year speciaal voor The Voice van Vlaanderen hun hit 'Hero'.
6224 keer bekeken
03:36

Volg vtm