Boer zkt Vrouw

Boer zkt Vrouw

Dina Tersago gaf op 24 maart de aftrap van het tiende seizoen van Boer zkt Vrouw met de voorstelling van de 6 nieuwe boeren en boerinnen die op zoek gaan naar een tof lief, een boeiende levenspartner, een metgezel om zo veel mogelijk lief en zo weinig mogelijk leed mee te delen.

De boeren uit het tiende seizoen van Boer zkt Vrouw werken allen met hart en ziel voor hun boerderij, maar ze beseffen dat het leven nog zo veel leuker is met z’n tweeën en dus delen ze die ene wens: de liefde vinden. Krijg jij een warm gevoel van één van onze boeren? Aarzel dan niet en stuur of mail tot 18 april een leuke brief met 2 recente foto's naar 'Boer zkt Vrouw - Postbus 100 - 1800 Vilvoorde' of boerzktvrouw@vtm.be. Je kan ook gewoon bellen naar 0487/10.10.10. Veel succes!

Meer over Boer zkt Vrouw 277 artikels

Vind de liefde van je leven!

De zes boeren uit het tiende seizoen van Boer zkt Vrouw hopen de ware liefde aan de haak te slaan! Krijg jij een warm gevoel van één van onze boeren? Aarzel dan niet en stuur of mail tot 18 april een leuke brief met 2 recente foto's naar 'Boer zkt Vrouw - Postbus 100 - 1800 Vilvoorde' of boerzktvrouw@vtm.be. Je kan ook gewoon bellen naar 0487/10.10.10. Veel succes!

Schrijf jouw favoriete boer een brief

De boeren uit het tiende seizoen van Boer zkt Vrouw werken allen met hart en ziel voor hun boerderij, maar ze beseffen dat het leven nog zo veel leuker is met z’n tweeën en dus delen ze die ene wens: de liefde vinden.

Peter-Jan (31) uit Oedelem

Peter-Jan is derde generatie boer op de Witte Moere, de hoeve die zijn grootvader meer dan een halve eeuw geleden kocht. Peter-Jan kweekt 400 biggen, maar zijn boerenhart ligt bij zijn koeien. Peter-Jan is een gepassioneerde boer, zoveel is zeker. En Peter-Jan heeft al wat afgereisd: de VS, Israël, Denemarken, onlangs nog Barcelona,… Een moderne, reizende boer op zoek naar een sociale en lieve vrouw.
2361 keer bekeken
02:44

Luc (47) uit Roksem

Luc kweekt dikbilrunderen en teelt aardappelen, bieten, tarwe, maïs en gras. Luc kan even hard doorwerken als hij kan babbelen. Hij is een vrolijke spraakwaterval. Zeker wanneer hij enthousiast is over iets. Luc praat graag, is sociaal en staat altijd klaar voor iedereen. Luc is een boer met een groot hart voor mens en dier, een man met het hart op de tong ook. Hoe graag hij ook praat, zwijgen is even belangrijk. Luc zoekt een lieve en eerlijke vrouw die hem zonder woorden begrijpt.
1835 keer bekeken
03:03

Kelly (23) en Patrick (49) uit Leest

Kelly en haar vader Patrick, die in dit tiende seizoen van Boer zkt Vrouw ook op zoek gaat naar een partner, runnen samen een bloeiend veehandel- en veeteeltbedrijf. Ze werken dag in, dag uit samen en dat verloopt erg goed. Ook al werken ze samen, toch heeft Kelly haar eigen studio ingericht in een aparte vleugel van de hoeve. Kelly is zelfzeker en weet wat ze wil, maar tegelijkertijd is ze een zacht en romantisch persoon. Patrick is een toffe, romantische man. Zorgzaam is een typerend woord voor hem. Hij is het niet alleen voor mens en dier, maar verlangt er ook zelf naar.
5132 keer bekeken
03:26

Nathalie (22) uit Merchtem

Nathalie runt samen met haar ouders en haar zus een familiebedrijf dat lente-uitjes, rapen, witte selder, aardappelen, tarwe en maïs verbouwt en een hoevewinkel uitbaat. Familie is heel belangrijk voor Nathalie. Een nieuwe vriend zal dan ook goed moeten liggen bij Nathalies familie. Nathalie wil de ware tegen het lijf lopen waarmee ze een toekomst kan uitbouwen. En ja, dat mag huisje, tuintje, kindje zijn.
9935 keer bekeken
02:38

Ruben (24) uit Waarschoot

Dat er op de boerderij elke dag gewerkt moet worden, vindt Ruben niet erg. Hij zorgt met hart en ziel voor zijn melkkoeien. Nu krijgt Ruben nog hulp van zijn papa. Maar wanneer hij zijn droomvrouw heeft gevonden, verhuizen zijn ouders en neemt Ruben de mooie kasteelhoeve over. Ruben is zacht van karakter en heeft een ontwapenende glimlach.
2820 keer bekeken
02:55

Het gezellig nestje van Kelly

Kelly toont Dina haar eigen studio die ze heeft ingericht in een aparte vleugel van de hoeve. Kelly wil op deze hoeve blijven werken en het bedrijf verder uitbouwen. Liefst samen met haar partner...
1696 keer bekeken
02:25

Volg vtm