Nieuwe fragmenten

Ontdek de boeren

In het tiende seizoen van Boer zkt Vrouw gaat Dina samen met zes boeren en boerinnen tussen 22 en 49 jaar op zoek naar een tof lief, een boeiende levenspartner om lief en leed op de boerderij mee te delen. Ze begeleidt hen doorheen het parcours en hoopt dat ze voor elk potje een dekseltje kan vinden. Dit jaar hebben we zelfs een primeur aangezien een vader net als zijn dochter op zoek gaat naar de liefde van hun leven.

Dina Tersago gaf op 24 maart de aftrap van het tiende seizoen van Boer zkt Vrouw met de voorstelling van de 6 nieuwe boeren en boerinnen die op zoek gaan naar een tof lief, een boeiende levenspartner, een metgezel om zo veel mogelijk lief en zo weinig mogelijk leed mee te delen. Vier boeren, twee boerinnen. Tussen 22 en 49 jaar oud, en zelfs een vader en zijn dochter starten tegelijk de zoektocht naar de liefde.

De volledige afleveringen van Boer zkt Vrouw zijn niet beschikbaar.

 

 

 

Benieuwd naar wat Dina allemaal uitsteekt achter de schermen en hoe het eraan toegaat als de camera's even niet draaien? Neem dan snel hier een kijkje in het dagboek van Dina voor een super exclusieve blik achter de schermen van Boer zkt Vrouw!

Leer Dina wat beter kennen door te bladeren door haar persoonlijke fotoalbum (ze heeft toestemming gegeven hoor!) en haar leukste filmpjes te bekijken. Veel plezier met rondneuzen!

Extra

Andere programma's