Rijker dan je Denkt?

Rijker dan je Denkt?

Is dat schilderij vanop de rommelmarkt écht geld waard? Zouden de oude platen van manlief werkelijk iets opbrengen of beweerdt hij dat alleen maar? Is die (lelijke) vaas van de grootouders echt waardevol of wordt ze beter weggegooid?

'De Rijker dan je Denkt?'-experten staan op scherp om voorwerpen en curiosa te taxeren - het moet gezegd worden dat ze vaak fascinerende objecten in handen krijgen - en vertellen de mensen meteen of er een mooi prijskaartje aan hun voorwerp hangt.

Meer over Rijker dan je Denkt? 106 artikels

Laat je spullen schatten. Misschien ben je wel rijker dan je denkt!

Is die gekke stoel van de rommelmarkt écht design? Zijn die oude Beatles-platen van goudwaarde? En zijn die Afrikaanse beeldjes van opa écht authentiek en dus waardevol?

Deze vrouw verschiet van de waarde van haar vazen!

Deze vrouw komt bij experte Ariane met twee vazen die een paar vormen.

1354 keer bekeken
02:07

Wat is er zo speciaal aan strips van Eric De Noorman?

De vader van deze vrouw was een grote liefhebber van de strips van Eric De Noorman. Maar wat maakte deze strips zo uniek in Vlaanderen? En zijn ze tegenwoordig nog wat waard?
705 keer bekeken
02:44

Een Indisch beeld met een geschiedenis

36 jaar geleden kocht deze man op een veiling dit Indisch beeld. Maar wat stelt het voor?
542 keer bekeken
01:43

Het dansende koppel van de schoonmama

Dit dansend beeldje is eigenlijk eigendom van de schoonmama. Maar omdat zij opgenomen is in een rusthuis, komt deze vrouw langs om het beeldje eens te laten schatten.
601 keer bekeken
02:06

Wat zijn de duurste bijzettafeltjes?

Staf heeft een simpele vraag klaar voor de bezoekers van het MIAT in Gent. Al lijkt het antwoord niet zo simpel te zijn om te raden als de vraag doet uitschijnen.
964 keer bekeken
02:49

Een schatkist?

Wat is het verhaal achter deze koffer? Expert Jo geeft je uitleg.
425 keer bekeken
03:47

Is deze 100-jarige pop geld waard?

Speelgoedexperte Eliane krijgt een vrouw over de vloer met een oude porseleinen pop, die ze op 10-jarige leeftijd van haar overgrootmoeder heeft gekregen.
560 keer bekeken
02:00

Volg vtm