Een tapijt dat al jaren naar de zolder is verbannen, een antieken juweel dat je van je oma erfde, een designstoel uit de sixties die je hebt overgekocht, een verzameling strips of LP’s, blikken speelgoed dat je op de rommelmarkt op de kop hebt getikt, een schilderij van een onbekende kunstenaar dat je ooit cadeau kreeg, een zilveren kannetje dat al jaren op de kast prijkt: wie zich ooit afvroeg wat dit allemaal waard zou zijn en wat de verhalen achter de objecten zijn, krijgt daar een antwoord op in Rijker dan je Denkt?

De opnames voor ‘Rijker Dan Je Denkt?’ vinden de komende weken plaats op verschillende locaties doorheen Vlaanderen. Wil je een opname bijwonen? Kom gerust even langs en breng eventueel zelf een object mee!

Op 4 en 5 oktober ben je tussen 09.30u en 17.00u meer dan welkom in het MAS in Antwerpen

Locatie: MAS – Hanzestedenplaats 1 – 2000 Antwerpen

Op 11 en 12 oktober is iedereen uitgenodigd van 09.30u tot 17.00u bij Verbeke Foundation in Kemzeke
Locatie: Verbeke Foundation – Westakker – 9190 Kemzeke

Op 18 en 19 oktober ben je tussen 09.30u en 17.00u meer dan welkom in het MAS in Antwerpen
Locatie: MAS – Hanzestedenplaats 1 – 2000 Antwerpen

Wil je zelf ook spullen laten schatten? Dat kan zeker! 
Hou het liefst beperkt: maximum 3, zodat onze experts genoeg tijd hebben om een goede/juiste schatting te doen. Sowieso schrijf je je best eerst via dit formulier in en bezorg je vooraf enkele goede foto’s. Kom zeker langs want misschien ben jij ook wel ‘Rijker dan je denkt?’.

Nieuwe fragmenten

Extra

Andere programma's