Nieuwe fragmenten

Bekijk volledige afleveringen

afl. 1

3/09/2015
In de eerste aflevering van het derde seizoen wagen de broers Coppens zich aan de aller heetste peper ter wereld en zetten ze hun eigen kinderen voor een bord met snoep waar ze moeten afblijven....

Stel zelf een vraag!

De grappige, moedige en vooral immer sympathieke broers Coppens zijn terug. Mathias en Staf smijten zich voor dit derde seizoen van Het Lichaam van Coppens weer voor de volle 100% en beantwoorden kijkersvragen zoals alleen zij dat kunnen: vol lef, overgave en met veel humor.

Kan je varen in een boot van ijs? Reageren haaien op mensenbloed? Hoe succesvol zullen hun kinderen later worden? Geen vraag te gek en geen proef te ver voor de broers. Na het succes van het tweede seizoen doen Staf en Mathias er opnieuw alles aan om originele en verrassende, wetenschappelijk getinte kijkersvragen aan de hand van experimenten met hun eigen lichamen te beantwoorden in dit derde seizoen.

Zit jij nog met een vraag en wil je dat de broers hierop een antwoord zoeken? Mail dan als de bliksem naar hetlichaamvancoppens@vtm.be!

Extra