Code 37

woensdag
21.10

Code 37

De knappe Hannah Maes heeft op haar 30ste gekozen voor de Recherche, Sectie Zeden. Daar heeft ze ook een goede reden voor, want ze heeft alleen een toekomst wanneer ze eindelijk afrekent met haar verleden. 

Naast de cases die Hannah samen met haar team, bestaande uit Kevin, Bob en Charles, oplost, bijt Hannah zich opnieuw vast in haar persoonlijk onderzoek. Hannah is, ten koste van alles, vastbesloten om de waarheid te achterhalen.  Kortom, 'Code 37' blijft doortastend, verrassend en spannend.

Meer over Code 37 64 artikels

Preggo - deel 2

Donderdag 22 november - Hannah kan haar ogen niet geloven wanneer ze eindelijk oog in oog komt te staan met haar broer Bart. Hij is bereid enkele van haar vragen te beantwoorden, maar het wordt al snel duidelijk dat ze tegengestelde belangen hebben.

13426 keer bekeken

Preggo - deel 1

Donderdag 15 november - Het team van Hannah Maes krijgt een anoniem filmpje toegestuurd waarop de verkrachting te zien is van Lily Laets, de zwangere vriendin van Max Serneels, de eigenaar van een bekende seksclub in Gent.

12045 keer bekeken

Natuurlijke drang

Donderdag 8 november - De persoonlijke queeste van Hannah krijgt een nieuwe dimensie na de dood van haar vader Robert. Ze is ervan overtuigd dat hij werd vermoord en is niet van plan te rusten voor ze de dader te pakken heeft. Ondertussen wordt op een bouwwerf het lichaam van het verdwenen hoertje Lulu teruggevonden. In afwezigheid van Hannah concentreert Greet zich samen met Charles, Bob en Kevin op de zaak. Hannah krijgt een onverwacht telefoontje.

11903 keer bekeken

Sterrenstof

Donderdag 1 november - In de backstage van een gekende Gentse club wordt de populaire DJ Isis aangevallen en verkracht. Tijdens hun bezoek aan het ziekenhuis maken Hannah en Charles kennis met Marc Rogiers, de Nederlandse manager van DJ Isis.

7037 keer bekeken

Ondergronds

Donderdag 25 oktober - Wanneer de 9-jarige Katrijn Verschuere verdwijnt en later dood wordt teruggevonden, worden er bij de sectie Zeden oude wonden opengereten. Bob wordt immers benaderd door Michelle Demaret, de mama van Eline, een meisje dat 9 jaar geleden spoorloos verdween en nooit werd teruggevonden. Zowel Bob als Charles hebben de zaak nooit van zich kunnen afzetten en als ook nog eens alle sporen leiden naar de hoofdverdachte van toen, bijt het team zich vast in de zaak.

10167 keer bekeken

Veerle Baetens zorgt voor kippenvel

Krijg jij ook kiekenboebelen van Veerle Baetens?
5938 keer bekeken
00:25

Gigolo

Donderdag 11 oktober - Wanneer gigolo Pieter tijdens een van zijn opdrachten wordt verkracht, staan Hannah Maes en haar team voor een groot raadsel.

5234 keer bekeken

Oog om oog

Donderdag 4 oktober - Terwijl de vonk tussen Hannah en Koen nu echt overslaat, worden de eigenzinnige agente en haar team geconfronteerd met een nieuwe zedenzaak.

5623 keer bekeken

Volg vtm