SOS Piet
Seizoen 16 aflevering 2/13Aflevering 2
Kookmagazine (2012) waarin Piet Huysentruyt de culinaire problemen van de kijkers aan huis oplost
Jurgen wil graag gebraiseerd witloof maken zoals op restaurant, maar hij krijgt zijn witloof nooit gaar en het bakt steeds aan. Piet ziet dat Jurgen al in de fout gaat door olijfolie te gebruiken. Zuiderse olie en witloof gaan volgens Piet niet samen om een Vlaamse specialiteit als deze te bereiden. Piet leert Jurgen hoe hij zijn witloof zo kan braiseren dat het vanbuiten mooi bruin is en vanbinnen goed gaar. - Peter heeft een probleem met zijn wok met scampi. Het gerecht bakt elke keer aan en ziet er niet uit. Peter gebruikt altijd kleine garnalen maar Piet legt hem uit waarom hij beter voor grote scampi's kiest. Ook de manier waarop Peter zijn rijst kookt, baart Piet zorgen. - Nancy eet graag bavarois met sinaasappel, maar haar sinaasappelsap zakt altijd naar de bodem. Piet leert haar enkele technieken waarmee Nancy een perfecte bavarois kan maken.
Presentatoren
Piet Huysentruyt
Volgende afleveringen
- Aflevering 3 Seizoen 16 afl. 3/13
- Aflevering 4 Seizoen 16 afl. 4/13
- Aflevering 5 Seizoen 16 afl. 5/13
- Aflevering 6 Seizoen 16 afl. 6/13
- Aflevering 7 Seizoen 16 afl. 7/13
- Aflevering 7 Seizoen 16 afl. 7/13
- Aflevering 8 Seizoen 16 afl. 8/13
- Aflevering 8 Seizoen 16 afl. 8/13
- Aflevering 9 Seizoen 16 afl. 9/13
- Aflevering 9 Seizoen 16 afl. 9/13
- Aflevering 10 Seizoen 16 afl. 10/13
- Aflevering 10 Seizoen 16 afl. 10/13
- Aflevering 11 Seizoen 16 afl. 11/13
- Aflevering 11 Seizoen 16 afl. 11/13