28.10.2025 - 01:01
“Is dit bieslook om je tanden mee te flossen?”
Voor onze duo’s is het meteen menens: ze moeten de jury overtuigen met een hoofdgerecht én dessert die de ziel van hun restaurant weerspiegelen. In Kortrijk krijgt de jury een bord voorgeschoteld dat net iets té enthousiast gekruid is. “De cuisson van de vis is perfect, maar je mag zo geen grote stukken kruiden geven”, luidt het bij sterrenchef Marcelo Ballardin. “Is dit bieslook om je tanden mee te flossen? Ik heb de halve Amazone op mijn bord liggen.” Kijk ook naar Mijn Restaurant op VTM GO.
Gerelateerde video's
Ga naar Mijn Restaurant!Mijn Restaurant!
Pittige maar amusante discussie in Kortrijk
Bekijk nu de videoMijn Restaurant!
"Ik wil niet dat het team lijdt onder mijn stomme onliners"
Bekijk nu de videoMijn Restaurant!
MYN opent in Genk: "Het is belangrijk om dingen te vieren"
Bekijk nu de videoMijn Restaurant!
Openingsavond in Genk: "Ik ga uit mijn krammen schieten"
Bekijk nu de videoMijn Restaurant!
Van hilariteit tot ergernis: de eerste bonnen lopen binnen
Bekijk nu de videoMijn Restaurant!
Stress bij de opening in Antwerpen: "Ik moet overgeven"
Bekijk nu de videoMijn Restaurant!
Welke restaurants mogen openen na hun generale repetitie?
Bekijk nu de videoMijn Restaurant!
Jury onder vuur: "Hey boomer, geen Instagram aan tafel"
Bekijk nu de videoMijn Restaurant!
Jurybezoek in Gent loopt mis: een dansende worm en een haar
Bekijk nu de videoMijn Restaurant!
Jury meteen streng in Mijn Restaurant: "De klant is koning"
Bekijk nu de video