28.10.2025 - 01:01
“Is dit bieslook om je tanden mee te flossen?”
Voor onze duo’s is het meteen menens: ze moeten de jury overtuigen met een hoofdgerecht én dessert die de ziel van hun restaurant weerspiegelen. In Kortrijk krijgt de jury een bord voorgeschoteld dat net iets té enthousiast gekruid is. “De cuisson van de vis is perfect, maar je mag zo geen grote stukken kruiden geven”, luidt het bij sterrenchef Marcelo Ballardin. “Is dit bieslook om je tanden mee te flossen? Ik heb de halve Amazone op mijn bord liggen.” Kijk ook naar Mijn Restaurant op VTM GO.
Gerelateerde video's
Ga naar Mijn RestaurantMijn Restaurant
Openingsavond in Genk: "Ik ga uit mijn krammen schieten"
Bekijk nu de videoMijn Restaurant
Van hilariteit tot ergernis: de eerste bonnen lopen binnen
Bekijk nu de videoMijn Restaurant
Stress bij de opening in Antwerpen: "Ik moet overgeven"
Bekijk nu de videoMijn Restaurant
Welke restaurants mogen openen na hun generale repetitie?
Bekijk nu de videoMijn Restaurant
Jury onder vuur: "Hey boomer, geen Instagram aan tafel"
Bekijk nu de videoMijn Restaurant
Jurybezoek in Gent loopt mis: een dansende worm en een haar
Bekijk nu de videoMijn Restaurant
Jury meteen streng in Mijn Restaurant: "De klant is koning"
Bekijk nu de videoMijn Restaurant
Mijn Restaurant: De strijd om culinaire glorie begint nu!
Bekijk nu de videoMijn Restaurant
Wim Opbrouck zet ‘Mijn Restaurant’ weer op de kaart bij VTM
Bekijk nu de video