Ontdek de locatie: Julianus Shopping

21/10/2013 - 09:00

Het Julianus Shoppingcenter is gelegen in hartje Tongeren, op de voormalige site van het Sint-Jacobshospitaal. In de 27 winkelunits kan je terecht voor een heerlijk dagje shoppen om daarna even te verpozen in de nabijgelegen horeca bij een goed glas wijn of warme chocolademelk. Door zijn centrale ligging, valt een bezoek aan het Julianus Shoppingcenter perfect te combineren met de vele culturele faciliteiten die de stad Tongeren te bieden heeft. Voor een volledig winkeloverzicht kan je terecht op de site http://www.julianusshopping.be/.
Ook parkeren kan heel eenvoudig in het Q-park Julianus onder het shoppingcenter, waar bovendien een scène uit Zuidflank werd opgenomen.

Clarissenstraat / Maastrichterstraat Via Julianus - 3700 Tongeren

Het shoppingcenter is open van maandag tot en met donderdag van 10.00u tot 18.00u.
Ook elke eerste zondag van de maand kan je er terecht tussen 11.00u en 17.00u.

Plan hier je bezoek aan de locaties

Ontdek meer over Zuidflank

Nieuwe fragmenten

Zuidflank programma info

'Zuidflank's verhaal draait rond een familievete, gesitueerd in en rond Tongeren en Riemst. Twee families betwisten al honderd jaar de Zuidflank, een wijngaard die elk jaar een schitterende wijn oplevert. Rob en Mark, beide dertigers en telgen van de concurrerende clans, willen definitief komaf maken met die vete en een streep trekken onder het verleden. Maar honderd jaar ruzie, dat wis je niet zomaar uit.

Stan Van Samang, Jan Sobrie en Marie Vinck vertolken respectievelijk Rob, Mark en An in Zuidflank. De regie is in handen van Hendrik Moonen en Ruben Impens is Director of Photography.

Zuidflank wordt geproduceerd door Menuet, het productiehuis achter o.a. Deadline 14/10, Code 37 (De Film en de serie), Katarakt, De Helaasheid der Dingen en The Broken Circle Breakdown. De serie wordt gerealiseerd met de steun van het Mediafonds, tax shelter partners en de steden Tongeren en Riemst.

Zuidflank: een onvergetelijk verblijf in Tongeren en Riemst

Het is ondertussen wel duidelijk dat Tongeren en Riemst dé setting vormen van de topreeks Zuidflank. Naast de vele locaties die in de reeks te zien zijn en die je ook op deze site kan terugvinden, hebben beide steden nog heel wat meer in petto voor een gezellig weekendje weg.

Surf naar Zuidflank.be en ontdek er de verschillende arrangementen en promoties die garant staan voor een onvergetelijk verblijf in het landelijke Limburg. Een handig overzicht van alle mogelijkheden vind je ook in de toeristische gidsen van beide steden, de je hier kan downloaden.

Download de brochure over Tongeren

Download de brochure over Riemst

Plan hier je bezoek aan de locaties

 

Personages

Extra