Bezoek de locatie: Hotel Eburon

14/10/2013 - 09:00

De sobere schoonheid raakt het verleden. Hoge plafonds, authentieke houten kloosterbalken en een prachtig zicht op de basiliek: ‘Different minded’ en ‘out of the box’ denken zijn twee sleutelwoorden die centraal staan in het hippe Eburon Hotel. Het jong en dynamisch team is dan ook de drijvende kracht én motor achter die denkwijze. 

Je verblijft in één van de 52 stijlvol ingerichte kamers met XL regendouche, gratis minibar, Bose Ipod dock, gratis draadloos internet en een flatscreen TV. In de Select kamers word je verrast door een centraal in de kamer geplaatst luxueus ligbad. Lekker ontbijten kan op de topverdieping met zicht op de oude stad en de Basiliek van Tongeren. Er is geen restaurant in het hotel, maar je kan wel smaakvol dineren in brasserie Tinto, waar ook -in de gewelfde kelders van het voormalig klooster- de winebar te vinden is.

Het hotel heeft 4 sterren en was vroeger het Sint-Jacobsgasthuis, klooster en herberg voor pelgrims naar Santiago de Compostella. De ideale uitvalsbasis voor een weekendje Tongeren & Riemst!

De Schiervelstraat 10, 3700 Tongeren

Boek hier je verblijf

Ontdek meer over Zuidflank

Nieuwe fragmenten

Zuidflank programma info

'Zuidflank's verhaal draait rond een familievete, gesitueerd in en rond Tongeren en Riemst. Twee families betwisten al honderd jaar de Zuidflank, een wijngaard die elk jaar een schitterende wijn oplevert. Rob en Mark, beide dertigers en telgen van de concurrerende clans, willen definitief komaf maken met die vete en een streep trekken onder het verleden. Maar honderd jaar ruzie, dat wis je niet zomaar uit.

Stan Van Samang, Jan Sobrie en Marie Vinck vertolken respectievelijk Rob, Mark en An in Zuidflank. De regie is in handen van Hendrik Moonen en Ruben Impens is Director of Photography.

Zuidflank wordt geproduceerd door Menuet, het productiehuis achter o.a. Deadline 14/10, Code 37 (De Film en de serie), Katarakt, De Helaasheid der Dingen en The Broken Circle Breakdown. De serie wordt gerealiseerd met de steun van het Mediafonds, tax shelter partners en de steden Tongeren en Riemst.

Zuidflank: een onvergetelijk verblijf in Tongeren en Riemst

Het is ondertussen wel duidelijk dat Tongeren en Riemst dé setting vormen van de topreeks Zuidflank. Naast de vele locaties die in de reeks te zien zijn en die je ook op deze site kan terugvinden, hebben beide steden nog heel wat meer in petto voor een gezellig weekendje weg.

Surf naar Zuidflank.be en ontdek er de verschillende arrangementen en promoties die garant staan voor een onvergetelijk verblijf in het landelijke Limburg. Een handig overzicht van alle mogelijkheden vind je ook in de toeristische gidsen van beide steden, de je hier kan downloaden.

Download de brochure over Tongeren

Download de brochure over Riemst

Plan hier je bezoek aan de locaties

 

Personages

Extra