Bezoek de locatie: Hotel Eburon

De sobere schoonheid raakt het verleden. Hoge plafonds, authentieke houten kloosterbalken en een prachtig zicht op de basiliek: ‘Different minded’ en ‘out of the box’ denken zijn twee sleutelwoorden die centraal staan in het hippe Eburon Hotel. Het jong en dynamisch team is dan ook de drijvende kracht én motor achter die denkwijze. 

Je verblijft in één van de 52 stijlvol ingerichte kamers met XL regendouche, gratis minibar, Bose Ipod dock, gratis draadloos internet en een flatscreen TV. In de Select kamers word je verrast door een centraal in de kamer geplaatst luxueus ligbad. Lekker ontbijten kan op de topverdieping met zicht op de oude stad en de Basiliek van Tongeren. Er is geen restaurant in het hotel, maar je kan wel smaakvol dineren in brasserie Tinto, waar ook -in de gewelfde kelders van het voormalig klooster- de winebar te vinden is.

Het hotel heeft 4 sterren en was vroeger het Sint-Jacobsgasthuis, klooster en herberg voor pelgrims naar Santiago de Compostella. De ideale uitvalsbasis voor een weekendje Tongeren & Riemst!

De Schiervelstraat 10, 3700 Tongeren

Boek hier je verblijf