Nieuw op zaterdag: 'Zot van Vlaanderen'

Rani De Coninck leidt elke zaterdagavond 'Zot van Vlaanderen' in goeie banen. Dit nieuw entertainend showprogramma richt zich naar het ganse gezin en heeft een hoog meespeelgehalte voor iedereen die hier woont, werkt, studeert, in de file staat, al eens naar 'Het Nieuws' kijkt of op school af en toe heeft opgelet. Kortom, iedereen kan meedoen met 'Zot van Vlaanderen' want alles in het programma is terug te brengen tot 3 woorden: van bij ons.

Elke show draait rond de typische herinneringen die ieder van ons heeft. Dat kunnen fijne dingen van bij ons zijn, maar net zo goed de klassieke ergernissen: onvergetelijke tv-momenten, de schoolreizen naar Bokrijk, de jaarlijkse belastingaangifte, het slechte weer, de eigenaardigheden van onze taal, populaire liedjes… of de vreugde bij die ene goal van de Rode Duivels.

In 'Zot van Vlaanderen' nemen elke week 2 teams het tegen elkaar op in verschillende ludieke spelrondes. Mathias en Staf Coppens zijn de vaste teamcaptains en zij omringen zich telkens door 3 bekende landgenoten. Elk team wordt geruggensteund door een tribune enthousiaste fans.

De live studioband onder leiding van Hans Francken zorgt voor de swingende omlijsting in 'Zot van Vlaanderen' en voor de illustratie van de muzikale vragenronde.

Meer video's van Zot van Vlaanderen