'Zot van Vlaanderen' met tv-duo's (20/04)

19/04/2012 - 13:45

 

Op vrijdag 20 april nemen alweer 3 onafscheidelijke TV-duo’s het tegen mekaar op. Dit keer delen zij geen trouwringen, maar wel de camera. JIM VJ Gaëlle Garcia Diaz komt lijnrecht tegenover haar buddy Sean Dhondt te staan. Sergio vecht het uit met zijn ‘Fata Morgana’ co-presentatrice Geena Lisa en het langste presentatorenduo van ‘Tien Om Te Zien’, Anne De Baetzelier en Willy Sommers, zoekt uit wie de ander een toontje lager kan laten zingen.

Zoals gewoonlijk leidt gastvrouw Rani De Coninck de vrolijke boel in goede banen, maar niet zonder de assistentie van teamkapiteins Mathias en Staf Coppens. 

Vrijdag 20 april om 21.20

 

Ontdek meer over Zot van Vlaanderen

Nieuwe fragmenten

Zot van Vlaanderen programma info

De rode draad doorheen de show, met als gastvrouw Rani De Coninck en teamkapiteins Staf en Mathias Coppens, is en blijft de onmetelijke muzikale schat die Vlaanderen rijk is, live gebracht door de vaste ‘Zot Van Vlaanderen’-band die de hele studio telkens weer op hun hand krijgt. Uit het rijke beeldarchief van film en televisie kozen we alweer de leukste, grappigste en opmerkelijkste fragmenten om het vuur aan de schenen te leggen van de 2 teams die het tegen mekaar moeten opnemen in de strijd ‘het zotst van Vlaanderen te zijn’.

Extra