Walter Capiau in 'Zot van Vlaanderen'

06/05/2011 - 14:01

Mathias Coppens brengt Steven De Lelie mee, actief in het theater maar vooral gekend als Bert uit ‘Familie’. Ook Mark Vanlombeek schaart zich achter de oudste van de 2 broers, jarenlang sportjournalist en gewezen woordvoerder van de Vlaamse Media Maatschappij. En omdat Mathias ook graag een vrouw in zijn team wou, bracht hij Anja Daems mee, de madam der madammen van Radio2.

Daar stelt Staf tegenover: ‘Thuis’-acteur Bert Verbeke, Clouseau-er Kris Wauters die momenteel samen met Koen ‘Idool 2011’ presenteert, en radio-en televisiepresentator Walter Capiau.

Ontdek meer over Zot van Vlaanderen

Nieuwe fragmenten

Zot van Vlaanderen programma info

De rode draad doorheen de show, met als gastvrouw Rani De Coninck en teamkapiteins Staf en Mathias Coppens, is en blijft de onmetelijke muzikale schat die Vlaanderen rijk is, live gebracht door de vaste ‘Zot Van Vlaanderen’-band die de hele studio telkens weer op hun hand krijgt. Uit het rijke beeldarchief van film en televisie kozen we alweer de leukste, grappigste en opmerkelijkste fragmenten om het vuur aan de schenen te leggen van de 2 teams die het tegen mekaar moeten opnemen in de strijd ‘het zotst van Vlaanderen te zijn’.

Extra