Schoon volk bij Staf en Mathias

03/12/2010 - 10:58

Teamkapitein Mathias speelt met Nederlands acteur en presentator Melvin Klooster, presentatrice Hanne Troonbeeckx en grapjas Jacques Vermeire. Staf rekent op de kennis van vicewereldkampioen kitesurfen Leander Vyvey, actrice An Jordens en acteur, radio- en televisiepresentator Johan Terryn.

De muzikale omlijsting wordt zoals altijd verzorgd door de live studioband onder leiding van Hans Francken, maar ook Vlaamse zanger John Terra vergast gastvrouw Rani De Coninck op een muzikaal bezoekje.

Ontdek meer over Zot van Vlaanderen

Zot van Vlaanderen programma info

De rode draad doorheen de show, met als gastvrouw Rani De Coninck en teamkapiteins Staf en Mathias Coppens, is en blijft de onmetelijke muzikale schat die Vlaanderen rijk is, live gebracht door de vaste ‘Zot Van Vlaanderen’-band die de hele studio telkens weer op hun hand krijgt. Uit het rijke beeldarchief van film en televisie kozen we alweer de leukste, grappigste en opmerkelijkste fragmenten om het vuur aan de schenen te leggen van de 2 teams die het tegen mekaar moeten opnemen in de strijd ‘het zotst van Vlaanderen te zijn’.