Radiostemmen tegen elkaar in 'Zot Van Vlaanderen' (27/04)

26/04/2012 - 13:53

 

Op vrijdag 27 april kruipen met de radiostemmen van JOE fm en Radio 2, alweer 2 nieuwe teams in de ‘Zot van Vlaanderen’-arena. Gastvrouw Rani De Coninck leidt het gezellige spel in goede banen. JOE fm wordt vertegenwoordigd door Jan Bosman, Alexandra Potvin en Leen Demaré. Zij komen tegenover de Radio 2-coryfeeën Ilse Van Hoecke, Anja Daems en Christel Van Dyck te staan.

We achterhalen in deze aflevering welk verleden Ilse deelt met de broers Coppens, hoe goed de radiomakers onze Vlaamse steden en gemeenten kennen, wat er zoal in een dameshandtas zit en of de Vlaming nog wel vis eet op vrijdag.

Vrijdag 27 april om 21.25

 

Ontdek meer over Zot van Vlaanderen

Zot van Vlaanderen programma info

De rode draad doorheen de show, met als gastvrouw Rani De Coninck en teamkapiteins Staf en Mathias Coppens, is en blijft de onmetelijke muzikale schat die Vlaanderen rijk is, live gebracht door de vaste ‘Zot Van Vlaanderen’-band die de hele studio telkens weer op hun hand krijgt. Uit het rijke beeldarchief van film en televisie kozen we alweer de leukste, grappigste en opmerkelijkste fragmenten om het vuur aan de schenen te leggen van de 2 teams die het tegen mekaar moeten opnemen in de strijd ‘het zotst van Vlaanderen te zijn’.