Haal herinneringen op met het 'Zot van Vlaanderen' Gezelschapsspel

06/04/2011 - 11:46

Welk Belgisch Bier is ook een eendengeluid? Zit er kippenvlees in Kipkap?  Beleef 'Zot van Vlaanderen' bij je thuis. Lach, zing en haal leuke herinneringen op met het 'Zot van Vlaanderen' Gezelschapsspel.

Spelers strijden tegen elkaar en moeten dmv het raden van liedjes, beantwoorden van vragen en verzamelen van fiches de Vlaamse kasseien zien te bereiken. Kennis van Vlaanderen, tactisch inzicht en, niet te vergeten, bruggenbouwen, zijn de steekwoorden voor dit plezante spel.

Gegarandeerd een avond vol ambiance!
Vanaf nu verkrijgbaar.
Prijs: 24.95€

Ontdek meer over Zot van Vlaanderen

Nieuwe fragmenten

Zot van Vlaanderen programma info

De rode draad doorheen de show, met als gastvrouw Rani De Coninck en teamkapiteins Staf en Mathias Coppens, is en blijft de onmetelijke muzikale schat die Vlaanderen rijk is, live gebracht door de vaste ‘Zot Van Vlaanderen’-band die de hele studio telkens weer op hun hand krijgt. Uit het rijke beeldarchief van film en televisie kozen we alweer de leukste, grappigste en opmerkelijkste fragmenten om het vuur aan de schenen te leggen van de 2 teams die het tegen mekaar moeten opnemen in de strijd ‘het zotst van Vlaanderen te zijn’.

Extra