Bekende koppels in 'Zot Van Vlaanderen' (13/04)

12/04/2012 - 13:39

Op vrijdag 13 april zou ‘Zot van Vlaanderen’ wel eens voor wat gekibbel in de Vlaamse huiskamers kunnen zorgen, en daarmee bedoelen we niet die van de fans van ‘Zot van Vlaanderen’, maar die van 3 bekende koppels.

Gastvrouw Rani De Coninck nodigt immers Katja Retsin, Lien Willaert en Nicole Josy uit, om het op te nemen tegen hun wederhelften Jan Schepens, Jan Verheyen en Hugo Sigal. In deze strijd der seksen komen we te weten wie ten huize Verheyen de regie in handen heeft, of presentatrice Katja zotter is van Vlaanderen dan haar man en hoe competitief het onafscheidelijke duo Nicole en Hugo is ingesteld. 

Zoals altijd staan Mathias en Staf Coppens weer paraat om de teams naar de overwinning te leiden. Dit keer komen we te weten wie van de broers thuis ‘het vrouwtje’ is en om in dezelfde sfeer te blijven, ontdekken we hoeveel minuten de Vlamingen dagelijks gemiddeld in de badkamer spenderen.

De ‘Zot van Vlaanderen’-band zorgt voor de vrolijke muzikale noten van onder meer Natalia, Gotye, Wigbert en Wannes Van de Velde.

Vrijdag 13 april om 21.25

 

Ontdek meer over Zot van Vlaanderen

Nieuwe fragmenten

Zot van Vlaanderen programma info

De rode draad doorheen de show, met als gastvrouw Rani De Coninck en teamkapiteins Staf en Mathias Coppens, is en blijft de onmetelijke muzikale schat die Vlaanderen rijk is, live gebracht door de vaste ‘Zot Van Vlaanderen’-band die de hele studio telkens weer op hun hand krijgt. Uit het rijke beeldarchief van film en televisie kozen we alweer de leukste, grappigste en opmerkelijkste fragmenten om het vuur aan de schenen te leggen van de 2 teams die het tegen mekaar moeten opnemen in de strijd ‘het zotst van Vlaanderen te zijn’.

Extra