Burgerwacht

06/05/2013 - 14:18

Maandag 6 mei - Zone Stad krijgt melding van een inbraak in een elektronicazaak in Antwerpen Luchtbal. Tom en Esther gaan ter plaatse en ontdekken er dat Youssef, de uitbater, naakt werd vastgebonden voor het raam. 

Didier kan niet verkroppen dat Esther al die jaren undercover heeft gewerkt en dat hij dus door haar toedoen in de gevangenis is beland. Hij besluit haar te schaduwen en valt Esther voortdurend lastig. Wanneer Tom te horen krijgt dat Esther een verleden heeft met Didier, is hij bezorgd. Wim Jacobs voert de druk op bij Dani. Als ze binnen de twee dagen niets tegen Tom vindt, hangt ze zelf.

Ontdek meer over Zone Stad

Meer video's van Zone Stad

Zo, 12/05/2013
Ma, 06/05/2013
Ma, 15/04/2013
Ma, 08/04/2013

Nieuwe fragmenten

Zone Stad programma info

Fien Bosvoorde is niet meer. De Zone Stad-adepten zagen hoe de inspecteur in de laatste aflevering van het zevende seizoen, op een gruwelijke manier het leven liet. Seizoen 8 neemt geen grote sprong in de tijd, maar start waar het zevende stopte. Seizoen 8 opent dus met de begrafenis van de geliefde inspecteur. Niet veel later maakt hoofdinspecteur Tom Segers (Guy Van Sande) en de kijker kennis met zijn nieuwe partner Esther Mathijs (Kim Hertogs).

Personages

Extra