Het zevende seizoen van Zone Stad (27/02)

21/02/2012 - 15:39

In het zevende seizoen van ‘Zone Stad’, dat van start gaat op 27 februari, is het Tom Segers die de grootste gedaanteverwisseling ondergaat. De hoofdinspecteur had altijd al een rebels kantje, maar in de nieuwe afleveringen maken we kennis met zijn zelfdestructief gedrag. Cocaïnestalen bevinden zich niet langer alleen in de bewijsenveloppes van Segers maar ook in zijn broekzak voor eigen gebruik, terwijl de fles whisky nooit veraf is. En daar zit Inez Vermeulen (gespeeld door Sandrine André) voor iets tussen. In de vorige jaargang deed de actrice haar intrede als de advocate van Dimitri Alva en ook dit seizoen vertolkt André een terugkerende gastrol. Tom geraakt meer en meer in de ban van de mooie dame, maar langzaam maar zeker blijkt voor de kijker dat zij een verborgen agenda heeft. Segers echter, heeft geen flauw benul…

Naast de hoofdcast -Guy Van Sande, Lien Van de Kelder, Katrien Vandendries, Peter Van Asbroeck, George Arrendell, Werner De Smedt, An Vanderstighelen- en love interests Inez Vermeulen (Sandrine André) en Maxime Verbist (de vriend van commissaris Dani Wauters die wordt gespeeld door Christophe Haddad), engageerden ook dit seizoen een indrukwekkend arsenaal aan acteurs en actrices zich voor de gastrollen. Geert Hunaerts, Jurgen Delnaet, Jaak Van Assche, Peter Thyssen, Els Dottermans, Manou Kersting, Stefaan Degand, Sven De Ridder, Marc Van Eeghem, Jeroen Perceval, Daisy Thys, Pepijn Caudron, Tania Kloek, Marianne Devriese, Cathérine Cools, Matteo Simoni, Gène Bervoets, Marie Vinck, Gert Winckelmans, en Rudy Morren zijn maar een greep uit de namen die tekenden voor alweer spannende cases dit seizoen.

Want spannend, zal ‘Zone Stad’ weer worden. Actie, een goeie dosis bloed, passie en geweld, zorgen ook in dit zevende seizoen van de politieserie weer voor de nodige dosis adrenaline op maandagavond.

Maandag om 21.45

Ontdek meer over Zone Stad

Meer video's van Zone Stad

Zo, 12/05/2013
Ma, 06/05/2013
Ma, 15/04/2013
Ma, 08/04/2013

Nieuwe fragmenten

Zone Stad programma info

Fien Bosvoorde is niet meer. De Zone Stad-adepten zagen hoe de inspecteur in de laatste aflevering van het zevende seizoen, op een gruwelijke manier het leven liet. Seizoen 8 neemt geen grote sprong in de tijd, maar start waar het zevende stopte. Seizoen 8 opent dus met de begrafenis van de geliefde inspecteur. Niet veel later maakt hoofdinspecteur Tom Segers (Guy Van Sande) en de kijker kennis met zijn nieuwe partner Esther Mathijs (Kim Hertogs).

Personages

Extra