Tussen kunst en coke (30/04)

27/04/2012 - 14:53

Wanneer Pierre Van Lancker -de directeur van het museum, gespeeld door Ron Cornet- ontdekt dat 2 kostbare schilderijen uit het kelderdepot zijn verdwenen, denken Tom en Fien dat de stukken gestolen werden in opdracht van een kunstverzamelaar.

Wanneer Pierre Van Lancker -de directeur van het museum, gespeeld door Ron Cornet- ontdekt dat 2 kostbare schilderijen uit het kelderdepot zijn verdwenen, denken Tom en Fien dat de stukken gestolen werden in opdracht van een kunstverzamelaar. Ze denken dat de tweede nachtwaker Peter Van Mechelen (gastacteur Michaël De Cock) iets met de zaak te maken heeft en laten hun collega Jimmy (George Arrendell) undercover gaan in het Rubenshuis om meer te weten te komen.

Groot is Tom’s verbazing wanneer hij een smsje krijgt van Inez (Sandrine André) om ’s avonds samen iets te gaan drinken. Zijn droomvrouw dumpte hem zonder boe of ba voor Lucas (Werner De Smedt), en Tom hoopt dan ook dat hij de advocate weer van zijn rivaal kan afsnoepen.

Fien echter, vertrouwt de vrouw voor geen haar en besluit Inez door te lichten. Met succes, want de inspecteur doet een schokkende ontdekking…

Maandag 30/04 om 21.50

Ontdek meer over Zone Stad

Meer video's van Zone Stad

Zo, 12/05/2013
Ma, 06/05/2013
Ma, 15/04/2013
Ma, 08/04/2013

Nieuwe fragmenten

Zone Stad programma info

Fien Bosvoorde is niet meer. De Zone Stad-adepten zagen hoe de inspecteur in de laatste aflevering van het zevende seizoen, op een gruwelijke manier het leven liet. Seizoen 8 neemt geen grote sprong in de tijd, maar start waar het zevende stopte. Seizoen 8 opent dus met de begrafenis van de geliefde inspecteur. Niet veel later maakt hoofdinspecteur Tom Segers (Guy Van Sande) en de kijker kennis met zijn nieuwe partner Esther Mathijs (Kim Hertogs).

Personages

Extra

Andere programma's