Toparchitect Johan De Bruyn wordt vermoord

23/03/2011 - 18:53

De rijke toparchitect Johan De Bruyn wordt vermoord met zijn eigen kruisboog. Het lijkt op een fout afgelopen inbraak, aangezien de kluis open staat en er enkele spullen van de Bruyn zijn verdwenen. Tom en Fien verlaten deze piste echter wanneer ze achterhalen dat de man recent een hoge levensverzekering afsloot en dat de echtgenote van De Bruyn een scheve schaats rijdt met een jonge collega van haar.

Ondertussen verdiept Fien zich verder in Maarten De Ryck, maar Tom vreest dat de van dubbele moord beschuldigde kerel haar gebruikt.

Maar als er één iemand is die Fien niet langer vertrouwt is het wel Lucas, wanneer ze ontdekt dat die haar vader heeft ingeschakeld om het tot commissaris te schoppen.

Ontdek meer over Zone Stad

Meer video's van Zone Stad

Zo, 12/05/2013
Ma, 06/05/2013
Ma, 15/04/2013
Ma, 08/04/2013

Nieuwe fragmenten

Zone Stad programma info

Fien Bosvoorde is niet meer. De Zone Stad-adepten zagen hoe de inspecteur in de laatste aflevering van het zevende seizoen, op een gruwelijke manier het leven liet. Seizoen 8 neemt geen grote sprong in de tijd, maar start waar het zevende stopte. Seizoen 8 opent dus met de begrafenis van de geliefde inspecteur. Niet veel later maakt hoofdinspecteur Tom Segers (Guy Van Sande) en de kijker kennis met zijn nieuwe partner Esther Mathijs (Kim Hertogs).

Personages

Extra