Toms schorsing wordt opgeheven

13/04/2011 - 18:04

Een bestelwagen crasht op de snelweg aan hoge snelheid tegen de auto voor hem. Op het eerste gezicht is het een ongeluk, maar het team van 'Zone Stad' wordt ter plekke geroepen wanneer het lijk van een onbekende man in het wrak wordt ontdekt. Toms schorsing wordt opgeheven op voorwaarde dat hij bij psychiater Daems langsgaat voor 10 sessies conflict- en agressietherapie.

Het lijk van Elise, de vriendin van Maarten De Ryck, wordt gevonden. Zij is op exact dezelfde manier vermoord als de andere 2 slachtoffers van de keldermoordenaar, waardoor De Ryck vrijkomt.

Ondertussen gaan Tom en Lien op zoek naar de identiteit van het lijk in de bestelwagen en onderzoeken ze wat De Sutter met de zaak te maken heeft. Hierdoor dreigt Tom de begrafenis van zijn moeder te missen.

Ontdek meer over Zone Stad

Meer video's van Zone Stad

Zo, 12/05/2013
Ma, 06/05/2013
Ma, 15/04/2013
Ma, 08/04/2013

Nieuwe fragmenten

Zone Stad programma info

Fien Bosvoorde is niet meer. De Zone Stad-adepten zagen hoe de inspecteur in de laatste aflevering van het zevende seizoen, op een gruwelijke manier het leven liet. Seizoen 8 neemt geen grote sprong in de tijd, maar start waar het zevende stopte. Seizoen 8 opent dus met de begrafenis van de geliefde inspecteur. Niet veel later maakt hoofdinspecteur Tom Segers (Guy Van Sande) en de kijker kennis met zijn nieuwe partner Esther Mathijs (Kim Hertogs).

Personages

Extra