Gouden handschoen (26/03)

26/03/2012 - 09:01

Voetbaltrainer Franky De Maeyer wordt afgerost in de kleedkamer. De man overleeft de aanval maar ligt wel in coma. Fien staat er alleen voor wanneer ze wordt opgeroepen, want Tom brengt zijn tijd liever met Inez door. Fien ontdekt dat Franky zich bedreigd moet hebben gevoeld, want een tijd terug heeft hij een vergunning aangevraagd voor een pistool. Maar wie heeft het op hem gemunt en waarom? Lucas confronteert Tom met het privé-onderzoek dat hij voert. Mike is alweer met louche zaken bezig en vreest dat het een kwestie van tijd is voor zijn collega's dit zullen ontdekken.

Gastrollen in deze vijfde aflevering van ‘Zone Stad’ zijn weggelegd voor Marc Van Eeghem  (die de malafide wedstrijdvervalser Werner speelt), Dirk Lavrysen neemt de rol van trainer Franky voor zijn rekening en Anke Helsen, die de huisbazin speelt van Franky

Maandag 26 maart om 21.50

 

Ontdek meer over Zone Stad

Meer video's van Zone Stad

Zo, 12/05/2013
Ma, 06/05/2013
Ma, 15/04/2013
Ma, 08/04/2013

Nieuwe fragmenten

Zone Stad programma info

Fien Bosvoorde is niet meer. De Zone Stad-adepten zagen hoe de inspecteur in de laatste aflevering van het zevende seizoen, op een gruwelijke manier het leven liet. Seizoen 8 neemt geen grote sprong in de tijd, maar start waar het zevende stopte. Seizoen 8 opent dus met de begrafenis van de geliefde inspecteur. Niet veel later maakt hoofdinspecteur Tom Segers (Guy Van Sande) en de kijker kennis met zijn nieuwe partner Esther Mathijs (Kim Hertogs).

Personages

Extra