Een jacht op leven en dood...

12/05/2011 - 16:24

Dimitri Alva wordt in beroep veroordeeld tot 15 in plaats van 9 jaar cel voor bendevorming, afpersing en geweldpleging. Terwijl Alva door politiemannen uit het justitiepaleis geëscorteerd wordt, komen zijn handlangers toegereden en openen het vuur op agenten, cameraploegen en al wat beweegt.

Een politieman wordt dodelijk getroffen en Alva slaagt erin te ontsnappen. Wanneer het nieuws het kantoor van Zone Stad bereikt, wil Fien meteen aan de slag om Alva terug achter slot en grendel te krijgen. Hij heeft immers de dood van haar ongeboren kind op zijn geweten.

Tom wordt door Interne Zaken op de rooster gelegd over de relatie van zijn politiepartner met keldermoordenaar De Ryck. Alva slaat al snel opnieuw aan het moorden en schakelt Mike in om wraak te nemen op Tom, die verantwoordelijk is voor de dood van zijn vader.

Ontdek meer over Zone Stad

Meer video's van Zone Stad

Zo, 12/05/2013
Ma, 06/05/2013
Ma, 15/04/2013
Ma, 08/04/2013

Zone Stad programma info

Fien Bosvoorde is niet meer. De Zone Stad-adepten zagen hoe de inspecteur in de laatste aflevering van het zevende seizoen, op een gruwelijke manier het leven liet. Seizoen 8 neemt geen grote sprong in de tijd, maar start waar het zevende stopte. Seizoen 8 opent dus met de begrafenis van de geliefde inspecteur. Niet veel later maakt hoofdinspecteur Tom Segers (Guy Van Sande) en de kijker kennis met zijn nieuwe partner Esther Mathijs (Kim Hertogs).