An Miller speelt gastrol in 'Zone Stad'

08/04/2011 - 14:40

De makers van ‘Zone Stad’ hebben alweer een straffe actrice kunnen strikken voor een gastrol in de 7de aflevering. An Miller speelt Lieve, een zwangere vrouw die haar ex-man Joris Kerkhofs (een rol van Frank Vercruyssen, bekend van ‘Linkeroever’, ‘Dirty Mind’ en ‘De Smaak van de Keyser’) in het ziekenhuis tegen het lijf loopt, in het gezelschap van  haar nieuwe vriend Marc. Het komt tot een moorddadige vechtpartij tussen Marc en de jaloerse paracommando, die het niet kan verkroppen dat Lieve hem verlaten heeft en meteen na de bloederige afranseling op de vlucht slaat.

Fien, een oud-lief van Joris, gaat zelf op zoek naar de man zonder Lukas of Dani op de hoogte te brengen. Wanneer later blijkt dat Benjamin - de zoon van Joris en Lieve- ontvoerd is, loopt de situatie helemaal uit de hand.

Ontdek meer over Zone Stad

Meer video's van Zone Stad

Zo, 12/05/2013
Ma, 06/05/2013
Ma, 15/04/2013
Ma, 08/04/2013

Nieuwe fragmenten

Zone Stad programma info

Fien Bosvoorde is niet meer. De Zone Stad-adepten zagen hoe de inspecteur in de laatste aflevering van het zevende seizoen, op een gruwelijke manier het leven liet. Seizoen 8 neemt geen grote sprong in de tijd, maar start waar het zevende stopte. Seizoen 8 opent dus met de begrafenis van de geliefde inspecteur. Niet veel later maakt hoofdinspecteur Tom Segers (Guy Van Sande) en de kijker kennis met zijn nieuwe partner Esther Mathijs (Kim Hertogs).

Personages

Extra