Zevensterrenhotel Burj Al Arab

02/05/2017 - 15:55

In elke kamer ligt een goudkleurige iPad. Je kan er kiezen uit 17 verschillende types van hoofdkussen en het legertje butlers lijkt zo uit de succesreeks ‘Downton Abbey’ te komen. Ze weten nog wat het inhoudt om iemand zonder vragen te bedienen. Het is dagelijkse kost in de Burj Al Arab, het hotel in Dubai dat zichzelf zeven sterren toekent. En niemand van de bekende klanten zoals Claudia Schiffer of Roger Federer die dat zal tegenspreken.

Het hotel opende de deuren in 1999, op een vers opgespoten privé-eiland voor de kust van Dubai, en is alleen toegankelijk via een privé-brug of per helikopter. Luxe, elegantie, rijkdom en elegantie, daar moet de Burj Al Arab voor staan. Speciaal voor de vijftiende verjaardag van het hotelpaleis kreeg een cameraploeg toelating het personeel en hun werk te volgen. Met 1500 zijn ze.

Burj Al Arab - Het zevensterrenhotel, dinsdag 2 mei in Telefacts.

Ontdek meer over Telefacts Zomer

Meer video's van Telefacts Zomer

Nieuwe fragmenten

Bekijk volledige afleveringen

Seizoen 2018

Seizoen 2018

Telefacts

Telefacts, vanaf woensdag 6 september 

Birgit Van Mol leidt elke week spraakmakende reportages en internationaal bekroonde documentaires in. Onderwerpen die u aanbelangen, achtergrond bij de grote nieuwsfeiten, straffe undercoverreportages, maar evenzeer verhalen die simpelweg raken. Kortom, het beste van wat er op de internationale televisiemarkt te vinden is.  

Telefacts is er steeds op woensdag rond 22.30 bij vtm.

 

Extra