Yana wint het K3-huisconcert

Op donderdag 17 december trok een VTM-team naar  de geselecteerde winnaar om te controleren of de ingekleurde tekening nog aan het raam hing. Dit was het geval en daarom mag Yana uit Haacht zich de trotse winnaar noemen van het K3-huisconcert. Binnenkort komen Hanne, Klaasje en Marthe dus bij haar in de woonkamer een uniek optreden geven. 

Van kindsbeen af danste Yana al mee met K3,  tijdens bijna elke autorit werd de CD van K3 opgezet en werd er uit volle borst meegezongen, door heel de familie. K3 heeft volgens haar mama altijd een belangrijke rol gespeeld, Yana is als klein meisje vaak ziek geweest en dan werden er voor bvb. ziekenhuisverblijfjes een K3 pop of een K3 pyjama aangekocht als troost, ook alle DVD's van hun musicals en films waren altijd een voltreffer als cadeau voor Kerst of verjaardagen. 
Yana's eerst musical was dan ook "de 3 biggetjes", die DVD heeft ze echt grijs gespeeld en ze kende elk nummer van buiten.
Door al dat dansen en zingen kreeg ze zelf de microbe te pakken en danst ze nu al jaren bij 2step dance company en volgt ze zang- en pianoles. Yana is alvast door het dolle heen en kan niet wachten om de K3-meisjes bij haar thuis te ontvangen.

Meer video's van K3 zoekt K3