Wordt Maggie De Block de nieuwe VTM-omroepster?

UPDATE: Het bedrag is intussen ingezameld. Komende vrijdag wordt Maggie voor één dag omroepster bij VTM!

Q-ochtenddj’s Maarten Vancoillie en Dorothee Dauwe hebben vandaag een wel heel speciale actie gelanceerd. Onder het motto 'doe iets grappigs om geld in te zamelen voor Rode Neuzen Dag' dagen ze Minister van Sociale Zaken en Volksgezondheid Maggie De Block uit om voor één dag omroepster te worden bij VTM.  De minister stemde meteen in voor het idee. Op één voorwaarde: ze gaat de uitdaging pas aan als er 1.500 euro ingezameld wordt Rode Neuzen Dag. 

Minister Maggie De Block: "Ik word eventjes presentatrice bij VTM, dat is echt wel iets compleet nieuw voor mij. Maar ik zie het zitten en wil het doen. Want het geld zal sowieso goed besteed worden, daar ben ik zeker van."

Maarten Vancoillie: “Na al die jaren is het zover: voor het goede doel zal er voor één dag opnieuw een omroepster zijn bij VTM. En niet zomaar de eerste de beste: we zijn enorm blij dat minister Maggie De Block dit wil doen en zich zo mee achter Rode Neuzen Dag wil scharen. Ik ben alvast heel erg benieuwd naar het resultaat.”

De uitdaging kadert binnen de actie ‘De Rode Neuzen Rekening’: het Q-ochtendduo Maarten Vancoillie en Dorothee Dauwe wil hiermee de komende weken een aantal bekende Vlamingen uitnodigen om grappige opdrachten aan te gaan. De enige vereiste is het inzamelen van een bepaald bedrag voor Rode Neuzen Dag. Hiermee willen Maarten en Dorothee de Q-luisteraars inspireren om zelf iets geks te doen voor het goede doel.

Wil je de uitdaging sponsoren? Of wil je meer informatie over Rode Neuzen Dag? Check rodeneuzendag.be