De Antwerpse Linkeroever zou het meest vredige en rustige plekje van Vlaanderen kunnen zijn. Alleen wordt die rust keer op keer verstoord door de zes mensen die ze eigenlijk moeten waarborgen: het lokale politiekorps Patrouille Linkeroever. Een cameraploeg werd uitgestuurd om een reality-reeks te maken over het reilen en zeilen bij de politie in het pittoreske Linkeroever. Wat ze er aantroffen was het meest incompetente politiekorps van Vlaanderen ...

Wil jij deze 10-delige comedyreeks in avant-première bekijken in aanwezigheid van de voltallige cast (Jonas Van Geel, Kevin Janssens, Nico Sturm, Gène Bervoets, Mieke De Groote en Eva Binon)? Doe hieronder mee met onze wedstrijd, en misschien win je dan wel een duoticket voor de marathon op zondag 20 maart 2016 in Antwerpen (op Linkeroever uiteraard). Als je wint, krijg je in primeur de volledige reeks te zien op één dag! 

Praktisch: de marathon duurt van 14u tot ongeveer 21u. Tussendoor kan je genieten van een walking dinner, gratis drank, live entertainment en tussendoortjes! ;-)

DE WEDSTRIJD IS AFGESLOTEN. De winnaars worden persoonlijk gecontacteerd.

Het algemeen wedstrijdreglement is van toepassing.

KLIK HIER EN BEKIJK DE TRAILER VAN DE REEKS!