Maak kans op exclusieve pulls van 'Wild van Dieren'!

23/11/2013 - 20:16

Met het nieuwe seizoen van 'Wild van Dieren' staat ook de winter voor de deur. Voor de dieren is dat de zwaarste periode van het jaar. Daarom doen het Wild van Dieren-team en Natuurpunt beroep op jouw hulp!

Hoe maak je kans op een Wild van Dieren-trui?

Toon ons met een foto of filmpje hoe jij de dieren de winter doorhelpt. Je kan alleen (met je gezin) deelnemen, of als groep (met je vereniging, collega's, klas...).

Wekelijks kiest de jury uit alle filmpjes en foto's winnaars die de 'Wild van Dieren'-trui krijgen toegestuurd.

Na 12 weken kiest de jury één hoofdwinnaar die een dagje natuur en wildlife wint met het Wild van Dieren-team. De hoofdwinnaar is de kijker, vereniging, klas, ... die op een originele manier de dieren de winter heeft doorgeholpen. Je kan de tips van Joeri omzetten in daden, maar uiteraard zijn ook eigen initiatieven altijd welkom!

Bekijk hier hoe je vlinders en insecten de winter kan doorhelpen.

Of wil je weten hoe je een egelhuisje of een twijgenman maakt? Of hoe je met bladeren de dieren kan helpen? Joeri legt het je uit op onze tipspagina!

Al klaar? Stuur ons dan jullie werk door via één van deze links:

Samen kunnen we een groot verschil maken voor de dieren!

Ontdek meer over Wild van Dieren

Nieuwe fragmenten

wild van dieren programma informatie

Wild van Dieren is nog steeds het enige wild life programma van Vlaanderen. Deze productie van Operatie Koekoek en gemaakt in samenwerking met Natuurpunt en het Agentschap voor Natuur en Bos, is een reeks voor dierenliefhebbers, maar ook voor ouders en kinderen die houden van een spannend en mooi verhaal. Kortom: een reeks voor het hele gezin.

Experten

Extra