Ontdek VTM GO

  • Met de beste Vlaamse programma's
  • Internationale series die je nergens anders ziet
  • Een aparte kids-wereld waar ze uuuren zoet zijn
  • Om te bingewatchen of live en uitgesteld te kijken
  • Helemaal gratis

VTM GO. Altijd een goeie reden om te kijken

VTM GO. Altijd een goeie reden om te kijken

Bekijk volledige afleveringen op

Frank Resseler

Frank Resseler (1981) is de wild enthousiaste bioloog-fotograaf met de macrolens. “Vieze beestjes” zoals die in de volksmond genoemd worden zijn zijn dada. Hij wordt lyrisch van een slang, zot van een vliegend hert en zijn hart staat even stil als hij een close up maakt van een spin in de aanval.Met Frank introduceert Wild van Dieren een dierenuniversum vol kleur en spektakel op de Vlaamse televisie.

Met zijn camera onthult hij een kleurrijke fascinerende wereld vol spektakel, geweld en romantiek voor de kijker. Frank is geen gewone bioloog. Zijn cool, vetkuif en bakkebaarden verraden het al: Frank is ook rock’n roll ! Staf heeft geluk met een krak en durfal als Frank in zijn team. Frank woont in het Maasland naast het enige Nationale Park van België: het Nationaal Park Hoge Kempen en dat kent hij als zijn broekzak.

Maar ook in het Braziliaanse Amazonewoud kent hij de weg. Frank werkte er jaren geleden als natuurgids en neemt Staf op sleeptouw naar ‘zijn paradijs’ voor een onvergetelijk dierenavontuur. Als bioloog is hij straf, zijn beelden zijn verbluffend en hij is een kleurrijk figuur waarvan het hele team geniet.