K3 reageert op veelbesproken Rode Neuzen Dag-optreden

27/01/2016 - 13:20

In de grote slotshow van Rode Neuzen Dag brachten Marthe, Klaasje en Hanne vorige maand een medley van de grootste K3-songs. Een veelbesproken gastoptreden, want kranten en social media stonden de dagen erna vol kritiek. Maar wat liep er precies verkeerd? Vanavond reageren de meisjes, manager Kristel en Gert Verhulst zelf in 'Wij Zijn K3'.

Ontdek meer over Wij zijn K3

Nieuwe fragmenten

WIJ ZIJN K3

Wat als je plots het leven van een popster hebt? De droom werd werkelijkheid voor Hanne, Marthe en Klaasje. Hoe beleven de meiden de eerste minuten als kersverse K3’tjes? Wat gaat er door hun hoofd? Hoe ziet hun agenda er de eerste maanden uit? En hoe gaat het trio om met de grote veranderingen in hun leven?

In Wij zijn K3! wordt duidelijk hoe het is om deel uit te maken van de populairste meidengroep van Vlaanderen en Nederland. Hanne, Marthe en Klaasje geven een inkijk in hun beleving en hun nieuwe leven als K3’tje. De repetities, de fotoshoots, de shows, de bekendheid, de fans, de familie, de vriendschap, de toekomst… Wij zijn K3! volgt het vanop de eerste rij.

Vanaf woensdag 20 januari, drie weken lang.