Vrijgezel Samuel

25/11/2011 - 13:17

Samuel is 23 en woont met zijn moeder Ria in Antwerpen. Hij mag dan nog jong zijn, aan levenservaring ontbreekt het hem allerminst : hij werkt al vijf jaar fulltime als verkoper en schoenmaker bij een grote winkelketen. Samuel mag een echte stielman genoemd worden, die gepassioneerd met zijn vak bezig is.

In de vrije tijd gaat hij trainen in de fitnesszaal. Samuel is ook bedreven in alles wat met computers en games te maken heeft. Zowel hij als zijn moeder vinden het tijd dat hij meer buiten komt en dat er een einde komt aan zijn vrijgezellenstatus. 

Ontdek meer over Wie Trouwt Mijn Zoon?

Nieuwe fragmenten

wie trouwt mijn zoon programma informatie

Vijf vlotte mannelijke singles, die allemaal de twintig voorbij zijn en die nog steeds in hotel mama wonen, gaan op zoek naar een vriendin. De vijf vrijgezellen hebben het goed thuis, maar beseffen wel dat het stilaan tijd wordt voor de volgende stap in hun leven: een goed lief zoeken met wie ze een serieuze relatie kunnen uitbouwen. Maar de meisjes die het hart van de vrijgezellen willen veroveren, zullen ook dat van de moeders moeten winnen want dat zijn hun trouwste adviseurs.

Extra