Vrijgezel Rik

25/11/2011 - 13:18

Rik is 28 jaar en woont met zijn broer en zijn ouders in Mechelen. Mama Suzanne is zelfstandig verzekeringsmakelaar, samen met haar man. Rik heeft voorlopig geen plannen om in de familiezaak te stappen. Hij werkt als interimmer, en de vrije tijd brengt hij als fervent snowboarder door op de sneeuwpiste.

Of in de après-ski met zijn vrienden, want al heeft deze avontuurlijke kerel voorlopig geen lief, je ziet hem zelden alleen. Maar Rik is klaar om een nieuw avontuur aan te gaan met iemand die zijn visie, en misschien wel zijn passie voor snowboarden deelt. 

Ontdek meer over Wie Trouwt Mijn Zoon?

Nieuwe fragmenten

wie trouwt mijn zoon programma informatie

Vijf vlotte mannelijke singles, die allemaal de twintig voorbij zijn en die nog steeds in hotel mama wonen, gaan op zoek naar een vriendin. De vijf vrijgezellen hebben het goed thuis, maar beseffen wel dat het stilaan tijd wordt voor de volgende stap in hun leven: een goed lief zoeken met wie ze een serieuze relatie kunnen uitbouwen. Maar de meisjes die het hart van de vrijgezellen willen veroveren, zullen ook dat van de moeders moeten winnen want dat zijn hun trouwste adviseurs.

Extra