Vrijgezel Max

25/11/2011 - 13:17

Max uit het Oostvlaamse Haaltert is 26 jaar, werkt in het ziekenhuis en beëindigt binnenkort zijn opleiding tot verpleegkundige. Hij woont samen met zijn moeder Chantal, die ook verpleegkundige is.

Max is niet van een kleintje vervaard : als brandweerman staat hij dag en nacht paraat, en in zijn vrije tijd leukt hij als vuurspuwer en jongleur allerlei feestjes op. Of is hij in de turnzaal te vinden of bezig met de meer avontuurlijke sporten zoals duiken, raften en surfen. Max heeft veel interesses, die hij wil delen met een sympathieke meid.

Ontdek meer over Wie Trouwt Mijn Zoon?

Nieuwe fragmenten

wie trouwt mijn zoon programma informatie

Vijf vlotte mannelijke singles, die allemaal de twintig voorbij zijn en die nog steeds in hotel mama wonen, gaan op zoek naar een vriendin. De vijf vrijgezellen hebben het goed thuis, maar beseffen wel dat het stilaan tijd wordt voor de volgende stap in hun leven: een goed lief zoeken met wie ze een serieuze relatie kunnen uitbouwen. Maar de meisjes die het hart van de vrijgezellen willen veroveren, zullen ook dat van de moeders moeten winnen want dat zijn hun trouwste adviseurs.

Extra