Vrijgezel Damiano

25/11/2011 - 13:15

Damiano uit Genk is 24 jaar en de oudste van drie zonen. Zijn moeder Maria is een echte Italiaanse mama die de familiewaarden hoog in het vaandel draagt. Damiano werkt als autoverkoper in een showroom, maar toch zie je hem vaker op zijn motor dan in de wagen. Al lijkt dit de hobby van een stoere kerel, weet dat Damiano ook een gepassioneerd salsadanser is.

Mama Maria ziet haar zoon niet graag uit huis vertrekken, maar ze gunt hem wel een leuke vriendin met wie hij samen aan een nieuw hoofdstuk kan beginnen. En daar is Damiano het helemaal mee eens.

Ontdek meer over Wie Trouwt Mijn Zoon?

Nieuwe fragmenten

wie trouwt mijn zoon programma informatie

Vijf vlotte mannelijke singles, die allemaal de twintig voorbij zijn en die nog steeds in hotel mama wonen, gaan op zoek naar een vriendin. De vijf vrijgezellen hebben het goed thuis, maar beseffen wel dat het stilaan tijd wordt voor de volgende stap in hun leven: een goed lief zoeken met wie ze een serieuze relatie kunnen uitbouwen. Maar de meisjes die het hart van de vrijgezellen willen veroveren, zullen ook dat van de moeders moeten winnen want dat zijn hun trouwste adviseurs.

Extra