De laatste 'Wie Trouwt Mijn Zoon?'

14/05/2012 - 11:35

De zonen en hun moeders verzamelen opnieuw in Brussel, waar het allemaal begon.  Ze hebben familie en vrienden uitgenodigd om getuige te zijn van hun laatste keuze: blijven ze bij hun moeder, of beginnen ze een nieuw leven aan de zijde van hun uitverkorene?

Tom en Kimberley gingen samen naar New York. Ze bezegelden er hun liefde door een slotje vast te maken aan de beroemde Brooklyn Bridge. Het leek het begin van een sprookje.  Maar hoe was het voor hen om hier in Vlaanderen weer in het gewone leven terecht te komen? Wat met de afstand Aalst – Pollinkhove?  En vooral… kan Tom zijn mama Ingrid wel missen?

Voor Damiano was het een bewogen parcours.  Hij hoefde geen keuze meer te maken, omdat Magali tot twee maal toe afhaakte. Gelukkig leek hij met Kasia in het tropische Thailand wel een ideale partner te hebben gevonden. Maar kan mama Maria haar zoon wel loslaten? Is Damiano klaar om de goeie zorgen van zijn moeder achter te laten? En kan Kasia zich neerleggen bij de hoge verwachtingen van Maria?

Sam heeft erg lang getwijfeld tussen Melissa en Stepanie, de laatste twee meisjes die streden om zijn hart. Hij koos uiteindelijk voor Stephanie, en nam haar mee naar de Caraïben voor een prachtige cruise op een luxueus zeilschip. Maar nu hij terug thuis is, moet Sam een keuze maken die nog moeilijker is: mama Ria, of Stephanie. 

Max nam Nikita mee naar Mauritius. Hij was blij verrast de rustige kant van Nikita te zien, en dat was een primeur. Maar zelfs op het einde van deze reis was het nog niet helemaal duidelijk wat de twee voor mekaar voelden. Max en Nikita hebben enkele weken de tijd gehad om alles op een rijtje te zetten, en vandaag mag iedereen -ook mama Chantal- weten wat ze voor mekaar betekenen…

Rik ten slotte koos vol overtuiging voor de zelfstandige Ine. Tijdens hun safari in Zuid-Afrika werd duidelijk dat er een vonk was overgeslagen. Maar Rik en Ine zijn mekaars tegenpolen en Rik wordt wel heel erg in de watten gelegd door zijn mama Suzanne.  Ine heeft laten verstaan dat ze meer inspanning van hem verwacht en dat zou de keuze van Rik wel eens kunnen beïnvloeden…

Maandag 14 mei om 20.45

Ontdek meer over Wie Trouwt Mijn Zoon?

Nieuwe fragmenten

wie trouwt mijn zoon programma informatie

Vijf vlotte mannelijke singles, die allemaal de twintig voorbij zijn en die nog steeds in hotel mama wonen, gaan op zoek naar een vriendin. De vijf vrijgezellen hebben het goed thuis, maar beseffen wel dat het stilaan tijd wordt voor de volgende stap in hun leven: een goed lief zoeken met wie ze een serieuze relatie kunnen uitbouwen. Maar de meisjes die het hart van de vrijgezellen willen veroveren, zullen ook dat van de moeders moeten winnen want dat zijn hun trouwste adviseurs.

Extra