Het wordt een hete vakantie (23/04)

20/04/2012 - 09:45

Rik, Tom, Sam, Max en Damiano hebben samen met hun moeder elk twee vrouwen geselecteerd die mee mogen op reis. Maar het wordt niet zomaar een vakantie: het is er eentje met het hele gezin. Want waar beter dan op reis, leer je iemand op een andere manier kennen?

Het gezin Debergh heeft nog nooit gevlogen, maar avontuur is wel iets waar ze al jaren van dromen. En dus wagen ze zich aan de grote stap: Tom, mama Ingrid en papa Marnix, trekken naar Egypte. Een aparte cultuur die niet alleen voor Tom en zijn ouders, maar ook voor zijn reisgezellen Kimberly en Wencke even wennen is. Ter plaatse heeft Tom het trouwens moeilijk om zijn aandacht te verdelen.

Max en Chantal hopen in de rust van de Tunesische woestijn antwoorden te vinden op hun vragen. Zoals wie het best bij Max past bijvoorbeeld: de enthousiaste Nikita of de rustigere Daisy?  Nikita is haar eigen drukke zelf en dat maakt het moeilijk voor Daisy om de aandacht van Max naar zich toe te trekken.

Rik en zijn ouders zijn fervente sneeuwsportliefhebbers en ook deze vakantie trekken ze naar de Franse Alpen. Ze nemen Jelle en Ine mee en al snel blijkt dat er qua skitalent eentje wel heel erg de bovenhand haalt. Rik is op zoek naar een vrouw die haar mannetje kan staan op de piste en houdt er doorgaans niet van om les te moeten geven. Maar zal hij deze keer water bij de wijn doen?

Sam, moeder Ria en stiefvader Eric, nemen Stephanie en Melissa mee naar het zonnige Tenerife. Sam biechtte eerder al aan de twee vrouwen op dat hij verliefd is op hen beiden, en hij hoopt op vakantie te ontdekken naar wie zijn voorkeur uitgaat. Maar Sam heeft het moeilijk met kiezen en dus probeert mama Ria een handje te helpen.

Damiano ten slotte, vertrekt met zijn gezin naar Rome. Voor de familie met Italiaanse roots is dat altijd een beetje thuiskomen en ze kijken er dan ook naar uit om Kasia en Magali de romantische stad te leren kennen. Maar op de luchthaven krijgt host Dina Tersago van Damiano te horen dat er alweer een probleem is met Magali… 

Maandag 23 april om 20.45

 

Ontdek meer over Wie Trouwt Mijn Zoon?

Nieuwe fragmenten

wie trouwt mijn zoon programma informatie

Vijf vlotte mannelijke singles, die allemaal de twintig voorbij zijn en die nog steeds in hotel mama wonen, gaan op zoek naar een vriendin. De vijf vrijgezellen hebben het goed thuis, maar beseffen wel dat het stilaan tijd wordt voor de volgende stap in hun leven: een goed lief zoeken met wie ze een serieuze relatie kunnen uitbouwen. Maar de meisjes die het hart van de vrijgezellen willen veroveren, zullen ook dat van de moeders moeten winnen want dat zijn hun trouwste adviseurs.

Extra