Speeddates met Damiano en Sam (05/03)

02/03/2012 - 17:00

Op maandag 5 maart is het de beurt aan Damiano en Sam om tijdens een sessie speeddaten, kennis te maken met de dames die zij konden charmeren met hun oproep. Wat de twee vlotte jongemannen niet weten, is dat host Dina Tersago de gesprekken samen met hun moeder volgt vanuit de kamer ernaast.

Damiano’s mama Maria is best kritisch en is vooral benieuwd naar de huishoudelijke vaardigheden van de meisjes. Wie Damiano’s hart wil veroveren, zal volgens Maria immers haar taak van zorgende moeder moeten overnemen en dat impliceert heel wat kook-, was-, strijk- en kuiswerk.

Onder het motto “Wie het schoentje past, trekke het aan”, mag schoenmaker Sam daarna plaatsnemen in de suite om kennis te maken met zijn dates. Sam legt de meisjes stevig op de rooster, terwijl moeder Ria de gesprekken nieuwsgierig meevolgt op het scherm.

Na de speeddates is het tijd voor overleg. Moeder en zoon moeten het immers eens worden over welke vijf meisjes de beste eerste indruk hebben gemaakt. Wanneer Damiano en Sam bekend hebben gemaakt welke 5 meisjes zij beter willen leren kennen, trekken de 5 singles het Brusselse nachtleven in, elk met hun favorieten. Tom laat zich op sleeptouw nemen want hij is nog nooit in de hoofdstad geweest, Rik trakteert de dames op een frisse pint en Damiano gooit het over de romantische boeg en zoekt zijn roots op in een Italiaans restaurant. Max houdt het bescheidener met een lekker pak friet en Sam duikt een bar in om zijn 5 favoriete meisjes wat beter te leren kennen.

De volgende dag is het aan de mama’s om voor het eerst kennis te maken met de 5 meisjes die ze tijdens de speeddates op het scherm aan het werk zagen. Ook zij trekken Brussel in voor een goeie babbel. Suzanne, Maria, Chantal, Ingrid en Ria hopen op die manier te weten te komen wie er wel eens een goede match zou kunnen vormen met hun zoon… en wie niet. ’s Avonds moet er immers van 1 meisje afscheid genomen worden, nadat de mama’s de koppen samen hebben gestoken met hun oogappels. Wie moet er naar huis vertrekken? En welke 4 meisjes mogen binnenkort bij de mama’s en hun zonen gaan logeren?

Maandag 5 maart om 20.45

Ontdek meer over Wie Trouwt Mijn Zoon?

Nieuwe fragmenten

wie trouwt mijn zoon programma informatie

Vijf vlotte mannelijke singles, die allemaal de twintig voorbij zijn en die nog steeds in hotel mama wonen, gaan op zoek naar een vriendin. De vijf vrijgezellen hebben het goed thuis, maar beseffen wel dat het stilaan tijd wordt voor de volgende stap in hun leven: een goed lief zoeken met wie ze een serieuze relatie kunnen uitbouwen. Maar de meisjes die het hart van de vrijgezellen willen veroveren, zullen ook dat van de moeders moeten winnen want dat zijn hun trouwste adviseurs.

Extra