De zonen sturen één vrouw naar huis (16/04)

Twee privédates hebben de vrijgezellen Tom, Rik, Sam, Max en Damiano al achter de rug. Op maandag 16 april staat een uitje met hun derde uitverkorene op het programma. Dit is meteen ook de laatste dag van de romantische driedaagse waarin de 5 zonen bij hun 3 dames op bezoek gaan om kennis te maken met hun leefwereld én om de vonk misschien te laten over springen… De vrouwen zullen hun charmes flink naar boven mogen halen, want na deze laatste dates zullen de mannen in samenspraak met hun moeder, 1 vrouw naar huis moeten sturen en de andere 2 dames gelukkig maken: zij mogenmet het hele gezin mee op familiereis naar het buitenland. 

Rik gaat op bezoek bij de Brusselse, sportieve Jelle. Deze eigenschap is een groot pluspunt, dus Rik heeft best wat verwachtingen van hun date. Maar laat Jelle nu net 2 activiteiten gepland hebben, die -zacht uitgedrukt- niet de favoriete bezigheden zijn van Rik.

Tom hoeft weer niet ver te gaan. Hij gaat op bezoek bij Wencke, de oudste van zijn drie aanbidsters en de enige met een eigen huis. En dat een woning veel werk met zich meebrengt, mag Tom aan den lijve ondervinden. Daarna neemt Wencke hem mee voor een romantische tête à tête.

Max mag bij de Gentse Daisy op visite. Voor hem is de rustige maar immer sympathieke meid nog een groot mysterie, dus hij kijkt erg uit naar hun dagje samen. En Daisy stelt hem niet teleur. Het mag best wat pikanter volgens haar…

Sam heeft een afspraak met Nina in Antwerpen. Mama Ria heeft haar twijfels bij deze losbol en laat dat duidelijk blijken. Maar Sam geeft haar een eerlijke kans. Of Nina die ook weet te benutten, is de vraag.

Damiano heeft een probleem. Hij zou normaal bij Magali langsgaan, maar zij liet hem via een berichtje weten dat het niet doorgaat. Gastvrouw Dina Tersago en Damiano trekken samen naar Magali thuis, om te weten te komen wat er precies aan de hand is.

Na deze laatste dates is het tijd om een keuze te maken. Alle meisjes komen nog eens samen met de man op wie ze hun zinnen gezet hebben en diens mama, in de hoop mee te mogen op familiereis. Maar één vrouw wordt onverbiddelijk naar huis gestuurd…

Maandag 16 april om 20.45