De laatste dag op Aruba

Voor hun laatste opdracht op Aruba trekken de vrouwen de stad in om voor Pieter een ideaal souvenir uit te zoeken aan Aruba. De pittoreske markt van Oranjestad is dé aangewezen locatie om op zoek te gaan naar een geschikt aandenken. Liesbet wil een geschenk met een persoonlijke touch. Sylvie lijkt dan weer eerder voor het grappige cadeau te gaan terwijl Laura Pieters haardos gebruikt als inspiratiebron. Nathalie laat zich dan weer inspireren door de salsa-avond met Pieter.

Pieter en de 4 dames nemen hun intrek in een kasteel bij hun aankomst in België. Hier zullen ze de laatste dagen van hun avontuur samen doorbrengen. Na een grondige inspectie van het nieuwe verblijf, is het tijd om zich te installeren. Al snel krijgen de vrouwen hun eerste opdracht: morgen worden ze verwacht om het beste van zichzelf te geven in één van Pieters horecazaken.

In Antwerpen wacht één van Pieters medewerkers de dames op in het restaurant om de handen uit de mouwen te steken. Laura en Liesbet gaan aan de slag in de keuken, Nathalie en Sylvie in de zaal. Wanneer de middagdrukte aanbreekt, is het aan de dames om zich te bewijzen.