Welke dames vallen in de smaak?

25/11/2011 - 14:39

Vorige week kregen Chloë, Nancy en Kathy al meteen de kans om Jeoffrey beter te leren kennen tijdens een romantisch diner. Zij kregen ook een roos aangeboden en zijn zo zeker dat ze de vrouwenvilla tijdens de eerste roosceremonie nog niet hoeven te verlaten. Deze week krijgen ook de 13 andere dames de kans om de bachelor beter te leren kennen.
    
In de damesvilla gaat het er al van ’s morgensvroeg druk aan toe. De dames reageren enthousiast wanneer Katja Retsin hen hun allereerste date card van Jeoffrey brengt. Acht dames worden uitgenodigd door Jeoffrey om elkaar beter te leren kennen tijdens een leuke watersportvoormiddag. Jeoffrey is immers al van kindsbeen af een echte waterrat en hij wil dan ook testen welke vrouw over het meest elegante paar zeebenen beschikt. Een boot brengt hen naar een onbewoond eiland, waar iedereen geniet van het gezelschap en het mooie uitzicht. De uitgelezen kans voor de bachelor om de dames beter te leren kennen.

Jeoffrey heeft ook meteen een leuk extraatje in petto voor de dame die het meeste indruk op hem weet na te laten. Zij wordt immers uitgenodigd voor een romantische lunch op zijn privéjacht en zal ook meteen een roos aangeboden krijgen, waardoor ze zeker is van een verlengd verblijf in Thailand.

Ondertussen ontvangen de 5 achtergebleven vrouwen in de damesvilla hun date card voor de namiddag. De dames reageren enthousiast wanneer ze vernemen dat ze samen met Jeoffrey een olifantentocht zullen ondernemen. Ook hier hangt meteen spanning in de lucht want één van hen zal van Jeoffrey een felbegeerde roos ontvangen.

Op het einde van de dag maken de bachelor en de zestien dames zich klaar voor de eerste roosceremonie. Vijf dames hebben intussen een roos ontvangen en hoeven zich geen zorgen te maken. Terwijl zij zeker zijn van een verlengd verblijf in de damesvilla, is het voor de 12 andere dames bang afwachten. Ze gooien dan ook al hun vrouwelijk troeven in de strijd om de bachelor te overtuigen.

Terwijl Katja de dames ontvangt op de roosceremonie, hakt Jeoffrey de laatste knopen door…

Aflevering 2 op maandag 28 november 2011 om 20.45

Ontdek meer over Archief