Welke 4 dames zien Jeoffrey aan hun neus voorbij gaan?

Het is nog vroeg wanneer Katja een bezoekje brengt aan de damesvilla. Twee vrouwen krijgen goed nieuws want zij mogen samen met de bachelor naar een wellnesscenter. Er zit echter een addertje onder het gras want slechts één van hen zal terugkeren naar de villa. Voor de andere eindigt het amoureuze avontuur. Terwijl Jeoffrey de dames verwelkomt, slaat de nervositeit bij de 2 vrijgezellen toe. Geen van beiden wil immers Thailand al verlaten.
    
Terwijl de achterblijvers in de damesvilla druk speculeren over welke dame Jeoffrey naar huis zal sturen, ontvangen zij een tweede date card. In de namiddag staat er immers een groepsdate op het programma: 5 dames mogen samen met Jeoffrey gaan paardrijden. Een kolfje naar de hand van paardenliefhebster Nathalie. Om van de emoties van de dag te bekomen, organiseert de bachelor ’s avonds een poolparty waarbij de dames zich opnieuw van hun beste kant mogen tonen. Bovendien mag Jeoffrey opnieuw een felbegeerde roos uitdelen. Niet onbelangrijk, want er moeten nog steeds 3 vrouwen naar huis worden gestuurd.

De volgende dag staan er opnieuw 2 activiteiten op het programma. Enkele dames krijgen de kans om sexy uit de hoek te komen tijdens een professionele fotoshoot samen met de bachelor. Zowel Ann als Nancy, die beiden ervaring hebben als model, zien hun kans schoon om Jeoffrey te imponeren.

In de namiddag krijgen enkele dames die tot nog toe nog maar weinig contact hebben gehad met de bachelor de kans om hem beter te leren kennen. Ze gaan samen kickboxen en de vrijgezelle vrouwen krijgen de kans om het één voor één op te nemen tegen Jeoffrey. Wanneer ook Katja haar opwachting maakt, weten de dames hoe laat het is. Opnieuw zal één iemand Thailand onmiddellijk moeten verlaten. Er is echter ook goed nieuws, want Jeoffrey mag opnieuw iemand gelukkig maken met een roos.

En dan is het tijd voor een nieuwe roosceremonie. Terwijl Jeoffrey de laatste knopen doorhakt, zetten de 12 overgebleven dames hun beste beentje voor want 2 van hen zullen geen roos krijgen en de damesvilla met onmiddellijke ingang moeten verlaten…

Maandag 5 december 2011 om 20.45