Speel mee met de app!

De strijd tussen Wauters en Waes houdt iedereen in de ban. Ben jij de allergrootste fan van Koen of supporter jij voor Tom? Vanaf nu kan je met de Wauters vs. Waes app zélf meestrijden voor het team van jouw favoriete held. 
- Waar vind ik de app?

De app van Wauters vs. Waes maakt deel uit van de VTM app. Download of update deze en speel naar hartenlust mee. Trouwens leuk om weten: de app is volledig gratis!
Download hier de app.

- Wat kan ik er mee doen?

Om mensen te kunnen uitdagen, moet je eerst kiezen naar wie van onze twee helden je voorkeur uitgaat: Wauters of Waes? Denk goed na, want eens je een team gekozen hebt, kan je niet meer van keuze veranderen.

Keuze gemaakt? Dan kan je aan de slag! Selecteer nu een van de spelletjes en daag vrienden of willekeurige tegenstanders van het andere team uit. Je behaalde score wordt opgeteld bij het totale aantal punten van het door jou gekozen team. Alles geven dus!

- Welke spelletjes kan ik spelen?

Je kan kiezen uit twee spelletjes:

Het regent W’s:
Munten in de kleuren van Wauters en Waes komen voortdurend voorbij geschoven. Blijf jij kalm en krijg je ze in het juiste doel?

Loop Wauters, loop/Loop Waes, loop:
Je held is in een lastig parcours verwikkeld. Help jij hem vooruit zonder daarbij de obstakels uit het oog te verliezen?

Loods jij jouw team naar de overwinning?