Wat kan je verwachten in de finale?

Vrijdag is het zover! Dan komen we in de grote finale te weten wie van de zes finalisten The Voice Kids wint! Zes toptalenten schopten het tot in de finale: Slongs nam Anke en Jens mee, Sean koos voor Leeloo en Jasmine en Natalia nam Julie en de kleine Josefien mee. Eén van hen wordt dé Voice Van Vlaanderen onder de kids, strijkt een studiebeurs van 10.000 euro op en krijgt de kans om een eigen single op te nemen! 

De zes finalisten starten met een spetterend openingslied en brengen één nieuw solonummer én een teamsong samen met hun coach. Nadat elk talent drie keer op het podium heeft gestaan, zullen elk van de coaches moeten kiezen wie van hun twee teamleden ze doorsturen naar de slotronde en dus nog kans maakt op de overwinning. Die drie topfinalisten brengen daarna nog één nieuwe song, waarna een onpartijdige publieksjury in de studio de winnaar zal kiezen. 

 

 

Julie en Josefien zullen samen met Natalia de spits afbijten met  'Don’t Be So Hard On Yourself' van Jess Glynne, gemixt met 'Fever' van Peggy Lee. De winnares van vorig jaar kwam uit het team van Natalia, en zij is ervan overtuigd dat dat dit jaar weer zo zal zijn. Julie brengt een solo performance op 'Let It Go' van James Bay en Josefiens solo is een mix van 'Singing In The Rain' van Gene Kelly en 'Umbrella' van Rihanna. 

Regen staat ook centraal in het groepsnummer van Anke en Jens met hun coach Slongs. Zij brengen een eigen remix van 'When The Rain Begins To Fall' van Jermaine Jackson & Pia Zadora. Wordt Anke topfinalist met het nummer 'I Knew You Were Trouble' van Taylor Swift of wordt het Jens met 'Wrong' van Novastar? Vrijdag komen we het te weten! 

Dan rest er nog één team: team Sean. Samen met zijn twee talenten Leeloo en Jasmine smijt hij zich in een mash-up van 'Four Five Seconds' van Rihanna en 'Downtown' van Macklemore. Daarna halen de twee meiden tijdens hun solo nog eens alles uit de kast om hun coach te overtuigen. Jasmine brengt 'Hello' van haar grote idool Adele en Leeloo zingt 'Lights' van Ellie Goulding, speciaal voor haar broertje Nalu die soms bang is in het donker. Ook Sean zal een hartverscheurende keuze moeten maken en mag maar één meisje kiezen als topfinaliste...

Wie het tweede seizoen wint van The Voice Kids dat weten we pas vrijdag, maar wat we nu al zeker weten is dat het een spetterende en spannende show zal worden!